Valaki volt hasonló helyzetben? Baba miatt késett? (Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ha volt más is hasonló helyzetben)
Sziasztok!
7 napja késik a menstruációm. Előfordult már,hogy kimaradt egy-egy hónap 14 év alatt mióta menstruálok,olyan is,hogy késett 1-2-3 hetet. Tudom,hogy sok minden befolyásolja a ciklust. Voltam már terhes,van egy kisfiam,volt vetélésem is,az utóbbinál 2 hét késés után volt pozitív tesztem először.
Jelenleg 2 tesztet csináltam,az első selejtes volt,három csíkom is lett, a 2. teszten egy nagyon-nagyon halvány csíkot láttam,tehát nem biztos ez sem. Emellett napok óta hányingerem van,émelygek,szurkál a hasam,2 hete fáradékonyabb vagyok,állandóan aludnék. Nem szoktam mérni a hőmet,de ma rázott a hideg és 36,6 volt,a 35,7-36 közötti az átlagos testhőmérsékletem.
Érdeklődnék volt-e valaki ilyen helyzetben?
Lett-e ebből baba? Esetleg egy későbbi peteérésből fogant azért nem mutatja a teszt?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szerintem az a legjobb, ha vársz..
A tesztnek már mutatnia kellene, nem?
Tüneteket nem hiszem, hogy ilyen hamar lehet érezni, bár mindenkinél más..
Vagy miért nem mész másik dokihoz??
Mert a dokim 30 éve van a pályán.
Igazából tapasztalatokra vagyok kíváncsi,lehet mutatnia kéne,lehet nem, tünetek is lehetnek,nincs kizárva ez sem,gondoltam megkérdem valakinek volt-e ilyen ez a kérdés lényege.
A lényeg, hogy te kérsz választ a kérdéseidre, próbálunk válaszolni, de semmi sem jó.
Akkor majd kideríted, ahogy gondoltad.
Mi ezeket honnan tudjuk? ha az orvosod is leszarja, pedig 30éve van a pályán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!