Kinek hányadik héten jelentkezett a terhessége alatt hasfájás? Elsősorban tapasztalatokra lennék kiváncsi és ha akad valaki aki hasonló cipőben járt légyszi irja meg a tapasztalatait.
A méhszalagok akkor kezdenek el nyúlni, amikor már van mitől. Egyelőre nincs mitől, mert nem nő a méhed.
Senki nem fogja tudni megmondani, hogy te most terhes lettél-e vagy sem. Vegyél tesztet (x-epil 200 Ft és nagyon jó), ha késik, megcsinálod. Kár ennyire rágörcsölni, ettől nem lesz jobb.
Jönni fog a baba, ne aggódj!
Szia.
Csak hogy megcáfoljam az első válaszolót,nekem igen is volt hasszurkálás meg görcsölés 4 HETESEN!!!!Ezért is jöttem el táppénzre,mert nekem olyan mértékű volt a petefészek fájdalom,hogy alig tudtam lábra állni is,és megijedtem,hogy elvetélek.Elmentem 4 és fél hetesen a dokihoz,és mondta,hogy ez teljesen normális hogy ezt érzem a terhesség elején,ugyanis attól,hogy a baba még nagyon kicsi,attól a terhességi hormonok hatására a szövetek már rendeződnek át!!!
Kedves kérdező,addig amíg nem marad el a menzeszed,addig a hasszurkád és görcsölésed lehet terhességtől is,de nemvárt is okozhatja.Várd meg míg elmarad és csinálj tesztet.
Megy neked a drukk.
30+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!