Kinek hányadik hónapban sikerült a baba? Lehetőleg csak azok írjanak, akiknek tényleg sikerült, tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 09:47
1/17 anonim válasza:
A mázlisták táborában vagyok, elsőre.
2/17 anonim válasza:
Szia hogy érted hogy tényleg sikerült?
Ha annak veszed akkor 11 hetes vagyok és elsőre sikerült.:-))
3/17 anonim válasza:
A harmadik hónapban sikerült, pedig hátrahajló a méhem!
4/17 A kérdező kommentje:
Ja, igen, úgy értem, hogy babát vár, vagy már van babája!(mindig olyanok írnak,akiknek x hónapja NEM sikerül) Gratulálok neked! :)
2009. júl. 29. 09:52
5/17 anonim válasza:
Nekünk mind két baba a gyógyszer abbahagyása utáni 3. hónapban sikerült.Csak Elevitet szedtem,és próbáltam több gyümölcsöt enni,többet inni.
De nem serkentettem magam semmiféle homeopátiás bogyóval,sem teával,sem orvos nem adott hormont.
6/17 anonim válasza:
Szia!
Az első a második hónapban sikerült.
A második a mínusz 6. hónapban, a tervezés előtt fél évvel megfogant :)
A méhem hátrahajló, a második esetben pedig szoptattam és spirálom is volt.
7/17 anonim válasza:
Szia! Én egy évig vártam rá mire sikerült, de sajna missed ab lett a vége. Utána rá három hónapra ismét összejött, most 14 hetes kismama vagyok és szerencsére minden rendben van.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem sajna még nem sikerült, ez a 6. hónapom, jövőhét csütörtökre nem várom. Talán most összejött, bár nem érzek semmit, eddig mindig biztos voltam benne, h sikerült, aztán mégsem...
2009. júl. 29. 10:22
9/17 A kérdező kommentje:
Ja, és nekem is hátrahajló a méhem, de ezek szerint ez semmit nem jelent, az azért megnyugtató! :)) És gratulálok mindenkinek a babókhoz! :)
2009. júl. 29. 10:24
10/17 anonim válasza:
második hónapban, pedig nekem is hátrahajló a méhem.
drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!