A has nagysága befolyásolja a baba méreteit, súlyát? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
Az attol fugg mennyi a magzatvized, a nagy pocak nem mindig jelent nagy babát is.
Az iker testvéremmel csaknem egy idopontban vártuk a babánkat. Rajtam allig lehetett látni ,hogy terhes vagyok , míg a testvéremnek mindenki ikreket "josolt", akkora volt a pocakja. A két baba kozott a sulybéli kulonbség 20 dkg volt.
Nekem hatalmas hasam volt. Sokan kérdezték, hogy tuti, hogy nem ikrek?
Súlyra csak kicsit volt átlag fölött, viszont nagyon hosszú volt. 3850 grammal és 60 centivel született.
Szia!
Bár az én személyes tapasztalatom igazolni látszik (mindkét alakalommal hatalmas volt a hasam, az elsõ babám 4480 g, a második pedig 3760 g volt), ennek ellenére tudtommal nem befolyásolja a baba nagysága a pocak nagyságát. Gondolom alkati kérdés is, meg ahogy elõttem már irták függ pl. a magzatvíz mennyiségétõl is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!