Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Ti mit tennétek...

Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyzetembe? Minden válasz érdekel.

Figyelt kérdés

Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyzetembe? Minden válasz érdekel.

Februárba teherbe estem (szerettük volna a párommal) de mikor az anyukája megtudta akkor azt mondta, hogy nem születhet meg. Akkor a párom is elbizonytalanodott.3-4 napig sírtam, hogy egyedül maradtam . Mire elkezdtem vérezni és elment a baba. Akkor már a párom és az anyukája is azt mondta, hogy "sajnálják" . Azóta nem kívánom a szexet. Minden nap eszembe jut, hogy milyen jó lett volna ha megmaradt volna a baba. Szeretnék nagyon, de már nem tudom, hogy a párom mit akar mert ő most nem.22 éves vagyok, jelenleg szeptemberig tanulok. Ő dolgozik. Albérletben élünk. Viszont hozzá tartozik hogy rákmegelözző állapotban vagyok és a dokim azt mondta, jó lenne minél előbb gyermeket vállalni. Volt már egy méhnyak műtétem és attól félek hogy az miatt vetéltem el.

2010. jún. 3. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is 22 éves vagyok,mi is albérletben lakunk...tervezett baba volt...nekem az egészről csak annyi a véleményem hogy lehet hogy te igen de a párod nem volt eléggé érett vagy nagyon tudta befolyásolni az anyja..amit ezek után is fog szerintem..és nehogy mégegyszer ebben vagy más témában is előforduljon ez...mióta vagytok együtt?32 hetes kismami
2010. jún. 4. 11:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Most már 7 hónapja vagyunk együtt és azóta együtt is lakunk
2010. jún. 4. 12:28
 13/16 A kérdező kommentje:
A sulit mindenféleképp befejezem. Azon gondolkoztam hogy utána munkahelyet keresek és egy két hónap múlva lehetne próbálkozni. De nem tudom jól teszem e.Félek hogy mi lesz ha nem lehet babám,hiszen azért élek. Nem tudom nélküle elképzelni az életemet. Viszont nekem nagyon rossz gyerekkorom volt . Én szeretnék mindent meadni a gyerekemnek, és példás szülő lenni amennyira csak lehet. Csúnyán hangzik ,de ott tartok ,hogy nem érdekel az sem ha a párom elhagy. Ez bármikor bekövetkezhet. Lehet 5 éves lesz a gyerek ,lehet előbb vagy később. De legalább gyerekem lenne. nem?
2010. jún. 5. 00:50
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
egy gyermek örök, örökké szeret, örökre veled van.sosem hagy el ugy hogy utállak szakítunk. jó mindez kapcsolat és nevelés kérdése de általánossában.
2010. jún. 10. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:

egyetértek az elözöekkel. Szerintem nagy baj, ha a párodat ennyire tudja befolyásolni az anyja. Ez késöbb bármivel kapcsolatban ugyanúgy megtörténhet. Te érett vagy rá, a párod szerintem nem, gondold meg, hogy tényleg töle akarsz-e gyereket. Vagy beszéljétek meg, hogy függetlenítse magát az anyjától. A kapcsolat idötartama olyan mindegy, mert nem ez fogja eldönteni, mennyire lesztek jó család.

Mi párommal tavaly augusztusban ismerkedtünk meg, rögtön össze is költöztünk, decemberben megfogant a kislányunk, most 26 hetes vagyok. Mindketten akartuk pedig csak ö dolgozik, de vállalta, hogy eltart. Anyámmal és húgommal lakunk egy lakásban, így a házimunka is megoszlik, szülés után meg rengeteg segítségem lesz:) jó dolog, hogy melletted is ott áll a családod, barátok.

Vágjatok bele megint de elöbb tisztázd vele a dolgokat, hogy az anyja ne szóljon bele a ti dolgaitokba. Remélem sikerülni fog mégegyszer teherbe esned!:)

22/L

2010. jún. 10. 12:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! El sem tudjátok képzelni mennyit segítettetek és mennyi erőt adtatok. Bár furcsa hogy "idegenek" jobban átlátják a dolgokat és jobban mellettem állnak mint azok akik a családomhoz tartoznak. Még egyszer köszönöm.
2010. jún. 10. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!