Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyzetembe? Minden válasz érdekel.
Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyzetembe? Minden válasz érdekel.
Februárba teherbe estem (szerettük volna a párommal) de mikor az anyukája megtudta akkor azt mondta, hogy nem születhet meg. Akkor a párom is elbizonytalanodott.3-4 napig sírtam, hogy egyedül maradtam . Mire elkezdtem vérezni és elment a baba. Akkor már a párom és az anyukája is azt mondta, hogy "sajnálják" . Azóta nem kívánom a szexet. Minden nap eszembe jut, hogy milyen jó lett volna ha megmaradt volna a baba. Szeretnék nagyon, de már nem tudom, hogy a párom mit akar mert ő most nem.22 éves vagyok, jelenleg szeptemberig tanulok. Ő dolgozik. Albérletben élünk. Viszont hozzá tartozik hogy rákmegelözző állapotban vagyok és a dokim azt mondta, jó lenne minél előbb gyermeket vállalni. Volt már egy méhnyak műtétem és attól félek hogy az miatt vetéltem el.
egyetértek az elözöekkel. Szerintem nagy baj, ha a párodat ennyire tudja befolyásolni az anyja. Ez késöbb bármivel kapcsolatban ugyanúgy megtörténhet. Te érett vagy rá, a párod szerintem nem, gondold meg, hogy tényleg töle akarsz-e gyereket. Vagy beszéljétek meg, hogy függetlenítse magát az anyjától. A kapcsolat idötartama olyan mindegy, mert nem ez fogja eldönteni, mennyire lesztek jó család.
Mi párommal tavaly augusztusban ismerkedtünk meg, rögtön össze is költöztünk, decemberben megfogant a kislányunk, most 26 hetes vagyok. Mindketten akartuk pedig csak ö dolgozik, de vállalta, hogy eltart. Anyámmal és húgommal lakunk egy lakásban, így a házimunka is megoszlik, szülés után meg rengeteg segítségem lesz:) jó dolog, hogy melletted is ott áll a családod, barátok.
Vágjatok bele megint de elöbb tisztázd vele a dolgokat, hogy az anyja ne szóljon bele a ti dolgaitokba. Remélem sikerülni fog mégegyszer teherbe esned!:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!