Ciki helyzetbe kerültem! Mit tegyek?
Napok óta késik.Ma voltam a 32 napon.Semmim nem fáj.Semmi jele nincsen annak se hogy megjön.
Barátom meg a családom is gyanakszik hogy terhes lettem.Sokat eszek meg ilyen lehetetlen párosításokban hogy pl.szallona után pudingos gofrit..
Meg tegnap este leszaladtam a mosdóba annyira erős hányinger tört rám..hiába próbáltam hányni hátha kijön nem jött ki pedig akkor megkönnyebültem volna...először azt gondoltam bezabáltam de anyumék azt gyanítják terhes vagyok..még az tényleg igaz hogy nem védkeztünk.Nem mindig de általában bennrm ment el.Kb ugy emlékszem a 10 napon ment el bennem.Meg előtte is többször De utána is késöbb is volt hogy bennem ment el.Szoval rendszeresen szexelünk.És álatalában bennem megy el.
Barátom már tesztt akar nekem venni holnap.Ő amugy nem esne kétségbe ha terhes lennék mert még örülne is ..
Szerintem nem vagyok terhes mert máskor se lettem. Meg egyszer volt hogy egy ilyen 34 napra jött meg.Holnap vagyok a 33 napon.Még várjak és ha nem jön meg teszteljek.?
Miközbe anyumék szerint a jelek egyértelműek?Kesik meg hanyinegerem volt az éjszaka közepén..
Ha szeded a bogyót, nem vagy terhes.
Ha még mindig nem szeded, csak hazudozol össze-vissza, akkor terhes vagy.
Mellesleg a családodnak igaza van, a tünetek egyértelműek.
"Nem mindig de általában bennrm ment el.Kb ugy emlékszem a 10 napon ment el bennem.Meg előtte is többször De utána is késöbb is volt hogy bennem ment el.Szoval rendszeresen szexelünk.És álatalában bennem megy el."
Inkább nem számolom meg, hányszor élvezett beléd. Persze, nem lenne gond, ha védekeznétek. De fel sem fogjátok, hogy mit csináltok, csak dugtok orrba-szájba (bocsánat), hamarosan meg sírsz, hogy menni kell abortuszra, mert a "szerelmed" elhagyott. Na, ezért gyűlölöm én az abortuszt. Tesztelj, pozitív lesz. Nem fogok gratulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!