Mit csináljak? Nagyon nehéz helyzetbe kerültem, egyedül várom a babám, milyen segítséget kaphatnék?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon elvagyok keseredve!Egész nap csak sírok!Késön vettem észre a terhességet már 12 hetes voltam amikor kiderült most 19 hetes,nem volt bejelentett munkám és sajnos már nem is találok,egyetlen esélyem a munkanélküli járadék lenne,de sajnos kiderült hogy nem kaphatom,mert van egy bt.-m,és ehhez megkéne szüntetnem,de mivel nincs munkám sajnos nem tudom elő teremteni ezt a 20e ft-ot ami az ügyvédre kellene!Teljesen egyedül vagyok csak anyukára számíthatok de pénzt sajnos nem tud adni.Ebből a pénzböl akartam a babámnak megvenni a szükséges dolgokat,de már ez is szerte foszlott!Kérlek adjatok valami tanácsot mit tegyek ebben a helyzetben!A babámat nagyon várom!Ha valaki tudna nekem ügyvédet ajánlani akinek késöbb is fizethetnék amikor megkaptam az első munkanélkülit az már nagy segítség lenne!2009. febr. 6. 11:03
1/4 anonim válasza:
Szia!Próbálj meg egyszeri segélytkérni a Polgármesteri hivataltol,vagy fordulj családsegítöhöz.Ők biztosan tudnak tanácsolni valamit!Egyébként az apuka,mármint a párod hol van?Ő sem tudna segíteni hisz az ő felelősége is az a gyermek.egy kismama
2/4 anonim válasza:
Sok helyen vannak (pl Máltai Szeretetszolgálat) által kínál ingyenes ügyvédi lehetőségek, járj utána.
Gyesre jogosult leszel, bármi is van.
Én is majdnem lecsúsztam a táppénzről...
Szerintem azért ne add fel a munkakeresést, bármilyen csoda történhet:-) A bt nem nyereséges? Abból nincs jövedelmed?
Járj utána, arra hogy járnak a juttatások, mert biztos jár arra is valami.
Amúgy a helyi önkormányzattól lehet különböző segélyeket kérni, de ha van autód, nem adnak-tudom, utánajártam...
Kitartás, valahogy mindig lesz.-)
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a segélynek is feltétele hogy regisztrálva legyek a munkanélkülinél.A bt. nem működik és soha nem is müködött.
2009. febr. 6. 11:27
4/4 anonim válasza:
Nincs valami ismerősöd, aki be tudna esetleg jelenteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!