Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciki helyzetbe kerültem! Mit...

Ciki helyzetbe kerültem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Napok óta késik.Ma voltam a 32 napon.Semmim nem fáj.Semmi jele nincsen annak se hogy megjön.

Barátom meg a családom is gyanakszik hogy terhes lettem.Sokat eszek meg ilyen lehetetlen párosításokban hogy pl.szallona után pudingos gofrit..

Meg tegnap este leszaladtam a mosdóba annyira erős hányinger tört rám..hiába próbáltam hányni hátha kijön nem jött ki pedig akkor megkönnyebültem volna...először azt gondoltam bezabáltam de anyumék azt gyanítják terhes vagyok..még az tényleg igaz hogy nem védkeztünk.Nem mindig de általában bennrm ment el.Kb ugy emlékszem a 10 napon ment el bennem.Meg előtte is többször De utána is késöbb is volt hogy bennem ment el.Szoval rendszeresen szexelünk.És álatalában bennem megy el.

Barátom már tesztt akar nekem venni holnap.Ő amugy nem esne kétségbe ha terhes lennék mert még örülne is ..

Szerintem nem vagyok terhes mert máskor se lettem. Meg egyszer volt hogy egy ilyen 34 napra jött meg.Holnap vagyok a 33 napon.Még várjak és ha nem jön meg teszteljek.?

Miközbe anyumék szerint a jelek egyértelműek?Kesik meg hanyinegerem volt az éjszaka közepén..

2017. dec. 26. 21:25
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Azért 27-29 napos szokott lenni.Ritka hogy ennyit késik.
2017. dec. 26. 21:26
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Hiába vetted le a neved, felismerhető.

Csak nem sikerült a múltkor? Talán most. Az szteroidos izomagy biztos örül.

2017. dec. 26. 21:35
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Mivel rendszeresen elmegy benned, ezért gondolom tervezett a baba. Hogy mit tegyél? Veszel egy tesztet és megcsinálod. Ilyen egyszerű..
2017. dec. 26. 21:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted azért nem vagy terhes, mert még máskor se lettél az? Hát pedig, ez általában így megy, a párok szexelnek egy ideig védekezés nélkül, mire abból terhesség lesz. Persze simán lehet, hogy csak késik (nekem is mindig napra pontos, múlt hónapban pedig 5 napot késett), de simán benne van a pakliban, hogy terhes vagy. Vegyél tesztet, mostanra kimutatja, ha így van. Nem is értem, miért várnál. De ha rendszeresen szexeltek védekezés nélkül, nem tudom, mire számítasz...
2017. dec. 26. 21:37
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

Haha !

Itt a sztori folytatasa !!!

Annyira borzasztoan sotet vagy, hogy a 3. mondatodbol kiderul, hogy ugyanaz a troll vagy ...

Varjuk a sztori folytatasat holnap !

2017. dec. 26. 21:42
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Ne szaporodj, van eleg hulye mar.
2017. dec. 26. 21:45
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Minden kategóriának megvan a rezidens hülyegyereke, aki unatkozik és telehányja az agymenéseivel?
2017. dec. 26. 21:46
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
7-es: rezidens??? 😂 Nem renitens akart lenni?
2017. dec. 26. 21:51
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan léteznek ennyire idióta emberek? Dugtatok. Nem védekeztetek. És csodálkozol, hogy a pali berakta a bohócot a fiókba?
2017. dec. 26. 21:55
 10/18 anonim ***** válasza:
91%
Így készül a gyerek 😉😉
2017. dec. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!