Bizonytalan helyzetbe kerültem, mit lehet tennem?
38 éves vagyok, van 15 év munkaviszonyom 1 munkahelyen. Jelenleg a cég nem áll túl jól, 4 órába raktak át a 8-ból sokunkat. A "változás" szeptemberre várható, vagyis akkor derül ki, hogy jobb lesz e a cégnek vagy sem. Viszont mi közös babát szeretnénk a párommal. Az első másfél év után fogant, de sajnos elveszítettem. :( Ennek fél éve. A lehetőségeim, amiket én látok: maradni a mostani m.helyen, és bízni a legjobbakban. Váltani és "beleugrani" a másik bizonytalanba.
A váltással ugye el kéne halasztani a próbálkozást...de én se leszek fiatalabb, sajnos.
Maradni?próbálkozni? maradni, elhalasztani szeptemberre a próbálkozást? váltani, majd később próbálkozni a babával?
hát ez a nagy dilemmám :(
sajnos tényleg fogalmam sincs hogy állhat a cég.... 25 éve a piacon, de ugye az építőipar most "haldoklik"....
előre is köszönöm a segítő válaszokat!
ui. párom munka helye sem egy álom,meg van egy lakás hitele (70ezer). tán annyi pozitív, ha a lakás felújítás kész kb. 1 hónap, azt ki tudjuk adni albérletbe...
Köszönöm a válaszokat! nem vettem magamra az "öreg" jelzőt :D
A 4 óra sajnos attól stresszes, hogy 8 órányi munkát kéne elvégezni...szóval a maradékot viszem haza :(
ellehetetlenítik a helyzetünket...de akkor kitartok, úgy néz ki ez a jobb megoldás.
(Ja és van már egy 9 éves fiam, az előző kapcsolatomból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!