Hogy reagálnátok le, ha a családi összejövetelen mindenki lehülyézi a nagycsaládosokat, én meg 6hetes terhesen ott ülök köztük?
Figyelt kérdés
Épp a 3.gyermekünket várjuk a férjemmel. Előző két gyermekünk érkezését 10-12hetesen jelentettük be a rokonságnak. Most sem gondolom hamarabb közölni senkivel.2017. dec. 26. 19:55
31/33 anonim válasza:
Mindenkinek adott a lehetoseg harmat szulni. Persze egy vagy ket gyerekkel lenyegesen konnyebb az elet, ez teny.
32/33 anonim válasza:
Biztos, hogy egyáltalán a hozzád hasonlókra gondoltak? Lehet, hogy a kormány szövegei szerint a 3 gyerek már nagycsalád, de amennyire észrevettem, a köznyelvben inkább az 5-6 gyerekesekre szokták mondani, a 3 az ismeretségi körömben még tök normális, hétköznapi. "Nagycsaládos" alatt én se azt értem, akinek van 3-4 gyereke és eltartja meg adókedvezményt kap rá, hanem azt, akinek van minimum öt és emellé folyton sír, hogy semmire nem elég a pénze, meg nem bírja fizetni az adósságait és senki nem elég hálás nekik, pedig ő tartja fenn a nyugdíjrendszert.
33/33 anonim válasza:
Ja, meg gyakran egy eufemizmus szokott lenni a gettólakókra, ha nem akarják nyíltan kimondani.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!