Hogy reagálnátok le, ha a családi összejövetelen mindenki lehülyézi a nagycsaládosokat, én meg 6hetes terhesen ott ülök köztük?
Felvállalod, hogy szerintetek meg igenis jó.
Mégis mi mást lehetett volna tenni?!
Aki meg irigykedést írt: hány éves vagy, 6? Miért irigykedne bárki? Sok gyereket a legkönnyebb összehozni, a 3 gyerek és annál több ebben az országban konkrétan jövedelmező......1 gyerekest lassan már nem is tekintik családnak, 2 gyerekes fizzesen csak a 3-4-5 gyerekes helyett is hogy nekik ingyen meg félaron lehessen. Undorító, de ezen nincs mit irigykedni, ennyit kell szülni és kész.
Lehet, hogy tényleg irigység.
Az egyiknek se felesége,se gyereke ,
még komoly kapcsolata sem volt (38éves), a másik egy 2gyermekes hazaspár akik sokáig gondolkodtak a 3.gyerkőcön de végül nem vágtak bele...
Megkérdezném, hogy miért gondolják így, én meg elmondanám, hogy én meg miért gondolom máshogy.
Amúgy miért gondolják azt egyből sokan, hogy irigyek? Én például egyáltalán nem irigyelek senkit, akinek 2-nél több gyereke van, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!