Szerintetek szükség lenen olyan honlapra, ami a nagycsaládosokat fogja össze?
A honlapon lennének cikkek erről amit az olvasok küldenének be, fórumozni lehetne, lenne zárt közösségi oldal, lehetne adni-venni-cserélni,lenne leírás arról, hohy milyen kedvezmények vonatkoznak a nagycsaládosokra és hogyan lehet igényelni, ilyesmi.
van ilyen honlap?
ha lenne, olvasgatnátok és lennétek aktív tagjai?
Nagyon szívesen olvasnám és csatlakoznék, bár még létszámilag nem felelünk meg a nagycsalád kritériumainak, de remélhetőleg ez csak idő kérdése. :)
7 hónapos ikrek anyukája
www.noe.hu
Nagycsaládosok Országos Egyesülete
Minden képvevő volnék egy hasonló oldalra én is ami nem feltétlen a szükséges bürokrácián alapszik és valóban segítő szándékkal jönne létre a nagycsaládosok számára.
3 gy anya
Köszi!
Nekünk csak 1 gyerkőcünk van de én is nagy családban nőttem fel és mivel a férjem ezzel foglalkozik így tudtunk nekik segíteni.
Mindenki jól járt. Ők kaptak 1 ingyen oldalt cserébe reklámoznak minket.
Többgyerekes rászoruló családoknak én is oda szoktam adni a kislányom kinőtt ruháit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!