Hogy reagálnátok le, ha a családi összejövetelen mindenki lehülyézi a nagycsaládosokat, én meg 6hetes terhesen ott ülök köztük?
Gondolom érveltek is. Engem az erdekelne inkabb es azokat reagaltam volna le, ez fuggetlen a terhessegtol.
Egyszoval egy vitaban pont az lenyegtelen hogy ki erdekelt benne, ki nem.van pro es kontra es ennyi.
Lehet masnak tenyleg őrultseg ekkora minuszt a nyakába venni, masnak meg ez az elet ertelme.
8- as! Gondolod harom gyereket megéri amiatt szülni, mert ingyenes az ovis kaja? Komolyan ezt irigyled a több gyerekesektől? Ugye nem gondolod ezt komolyan? Van ug,an az adókedvezmény,de azt bármikir egy tollvonással elrörölhetik...A három gyerek iskoláztatása, elindítása az életbe egyenlő szerinted azzal, hogy ingyen van az ebéd? Vicces...
Kérdező! Nehéz belegobdolnom a szituba, hogy ültök a karácsonyi összejövetelen és akkor hirtelen elkezdik szidni a többgyerekeseket. Fura egy family lehet.
Gratulálok a harmadik gyermekhez!
Uh. Nem gondoltam h ilyen megosztó lesz a kérdésem. Az én álláspontom a következő:mikor megszületett a 2.gyermekünk úgy gondoltuk szeretnénk 3.babát is. De nem állambácsinak,hanem magunknak. Én magam 5 testóval rendelkezem *és nem vagyok kisebbségi*. Aztán valahogy mégsem vágtunk bele. Még a fog.gátló tablettát is újra elkezdtem szedni. A kiságyat, hordozót is eladtam...
De ott volt azaz érzés h hianyzik még valami, pontosabban valaki az életünkből.
A férjem most külföldön dolgozik. Sikerült az eddig minuszos csaladi kasszánkat plusszosra fordítani.Most még egy fél évet tervez külföldre azt a lakásfelújításra fordítjuk.
Tehát nem csok és tsai miatt szeretnénk ezt s babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!