Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy reagálnátok le, ha a...

Hogy reagálnátok le, ha a családi összejövetelen mindenki lehülyézi a nagycsaládosokat, én meg 6hetes terhesen ott ülök köztük?

Figyelt kérdés
Épp a 3.gyermekünket várjuk a férjemmel. Előző két gyermekünk érkezését 10-12hetesen jelentettük be a rokonságnak. Most sem gondolom hamarabb közölni senkivel.
2017. dec. 26. 19:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom érveltek is. Engem az erdekelne inkabb es azokat reagaltam volna le, ez fuggetlen a terhessegtol.

Egyszoval egy vitaban pont az lenyegtelen hogy ki erdekelt benne, ki nem.van pro es kontra es ennyi.

Lehet masnak tenyleg őrultseg ekkora minuszt a nyakába venni, masnak meg ez az elet ertelme.

2017. dec. 26. 21:13
 12/33 anonim ***** válasza:
4%
látom, az irigyek lepontoznak!
2017. dec. 26. 21:23
 13/33 anonim ***** válasza:
98%
Azért pontoznak le, mert hülyeségeket írkálsz.
2017. dec. 26. 21:26
 14/33 anonim ***** válasza:
67%

8- as! Gondolod harom gyereket megéri amiatt szülni, mert ingyenes az ovis kaja? Komolyan ezt irigyled a több gyerekesektől? Ugye nem gondolod ezt komolyan? Van ug,an az adókedvezmény,de azt bármikir egy tollvonással elrörölhetik...A három gyerek iskoláztatása, elindítása az életbe egyenlő szerinted azzal, hogy ingyen van az ebéd? Vicces...

Kérdező! Nehéz belegobdolnom a szituba, hogy ültök a karácsonyi összejövetelen és akkor hirtelen elkezdik szidni a többgyerekeseket. Fura egy family lehet.

Gratulálok a harmadik gyermekhez!

2017. dec. 26. 21:35
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy.
2017. dec. 26. 22:50
 16/33 Estádio de Felchút ***** válasza:
32%
Hülyék a nagycsaládosok?! Dehogyis! A családod nem százas. Csok, családi pótlék, adókedvezmény, ingyenes tankönyv, ingyen kaja oviban, suliban... kiscsillag, bejött az élet! A 3 gyerek meg majd felnő valahogy, ez nem szokott senkit sem érdekelni. Jó babázást!
2017. dec. 26. 23:16
 17/33 A kérdező kommentje:

Uh. Nem gondoltam h ilyen megosztó lesz a kérdésem. Az én álláspontom a következő:mikor megszületett a 2.gyermekünk úgy gondoltuk szeretnénk 3.babát is. De nem állambácsinak,hanem magunknak. Én magam 5 testóval rendelkezem *és nem vagyok kisebbségi*. Aztán valahogy mégsem vágtunk bele. Még a fog.gátló tablettát is újra elkezdtem szedni. A kiságyat, hordozót is eladtam...

De ott volt azaz érzés h hianyzik még valami, pontosabban valaki az életünkből.

A férjem most külföldön dolgozik. Sikerült az eddig minuszos csaladi kasszánkat plusszosra fordítani.Most még egy fél évet tervez külföldre azt a lakásfelújításra fordítjuk.

Tehát nem csok és tsai miatt szeretnénk ezt s babát.

2017. dec. 27. 00:00
 18/33 anonim ***** válasza:
48%
Nagycsaládos vagyok. egyáltalán nem értem, miért gondolják sokan, h a nagycsaládos helyzete irigylésre méltó. Az ingyen kaja az oviban, félárás kaja a suliba az kb. csepp a tengerbe.
2017. dec. 27. 07:13
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
Többek között épp az ilyen mentalitás miatt alakult ki az emberekben negatív vélemény az átlag nagycsaládosról. Az apának külföldön kell gürizni, mert mínuszos a családi kassza, nincs együtt a család (számomra az ilyen nem is család), de azért zsinórban kell gyártani a gyerekeket. Épp nem az a réteg szaporodik, aki megengedheti magának.
2017. dec. 27. 08:57
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
18-as, azért a havi nettó 99 eFt adókedvezményt és a 48 eFt családi pótlékot ne hagyd már ki. Ha több, mint 3 gyerek van, akkor ez nyilván még ennél is több. Van, aki ennyi pénzért egy teljes hónapot dolgozik.
2017. dec. 27. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!