Hogy lehet ezt kibírni? Tegnap családi összejövetelen voltunk, és a párom rokonságából 2 kismama is jött, valamint öten kérdezték meg néhány óra alatt, hogy nálunk mikor jön a baba!
Nagyon elkenődtem, és ami a legrosszabb, hogy a férjemen is láttam hasonlót, meg célzott is rá.
Ha tudnák, hogy 7 hónapja próbálkozunk, meg hogy nincs pé-em és még vizsgálatok tucatja vár(hat)...
és ha tudnák, hogy mennyire bánt, hogy a ciklusaimat tönkretettem fog.gátlóval, csak azért, hogy legyen egy "gondtalan" évünk...
Bánt nagyon az egész!!! :(
Ilyen már nálam is volt, sőt. Erre azt szoktam mondani, h majd jön, ha Isteni is úgy akarja!!!!!
Ne kenődj el!!!!
Én azt válaszoltam mindig, hogy Nem tudom, majd ha kedve lesz. Vagy, ha már dühítettek a kérdések: Nem tudom, nekem sem mondta meg, akkor neked mi közöd hozzá.
Próbáld meg elengedni a füled mellett, szószerint észre se vedd a kérdést és ne válaszolj rá, ha valaki értelmes, akkor rájön, hogy ez az a téma, amiről te vele nem akarsz beszélni.
én nagyon meggondolom ere hogy mitválaszolok nehogy rájöjenek hogy már mi is probálkozunk és nemjön ösze!
én mindig aztmondom várjálmár hadlegyek még gazdagabb,vagy hogy még ráérek.
Ne keseredj el!Nálunk is így volt, sokan tudták, hogy meddőség központba járunk, mégis direkt, kegyetlenségből mindig felhozták a baba-témát!Nagyon fájt, és ha látták rajtunk, annál jobban csinálták. Szóval mondd azt, hogy majd jön, ha akar, addig meg élvezitek az életet, utaztok, szórakoztok!
Ne légy szomorú a vizsgálatok miatt, ma már ez jól kezelhető, nekünk is sikerült, pedig már sokszor fel akartuk adni.Hidd el, ha nagyon akarod,és pozitívan állsz hozzá, beköltözik a kisbaba!
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!