Várandós anyukák, akik már tudják a gyermekük nemét. Benne lennétek egy kis kísérletben?
Figyelt kérdés
Láttam egy videot, aminek a lényege az, hogy a gyerek neme aránylag pontosan megállapítható, ha a pisiteket szódabikarbónára öntitek. Ha nem történik semmi, csak elvan a szódabikarbóna a pohárban a pisivel, akkor kislány, ha pezseg/felhabzik, akkor kisfiú. Elvégeznétek ezt a kis tesztet a kedvemért és leírnátok az eredményeteket és a baba nemét ? Mert bár kíváncsi vagyok, sajna nem vagyok sem várandós, sem nő. Előre is köszi a válaszokat, minél több, annál jobb :)2017. dec. 26. 12:53
12/19 anonim válasza:
Én kipróbáltam. Nekem fiút mutatott a teszt és fiú is lesz :)
36 hkm
13/19 anonim válasza:
Kipróbáltam és bejött!! Kislány és tenyelg kislányunk lesz 😄😄😄
14/19 anonim válasza:
1# vagyok
Komolyan lekell pontozni ,mert poénból kipróbáltam?
EMBEREK.konyorgom... ez nem lájk meg dislájk gomb.. attól h nektek nem tetszik a kérdezonek hasznos lehet és nem rossz válasz.
15/19 anonim válasza:
Engem is lepontoztak,vannak akik elvezik ezt . Szánalmasak
16/19 anonim válasza:
Az, mert azt hiszik az a tetszik és nem tetszik gomb..
17/19 A kérdező kommentje:
Engem sem a hasznossága miatt érdekel, csak azért, mert nem említettek rá semmi arányt. Nem az a cél, hogy igazoljam/elvessem ezt csak egy arányszám öt akartam felállítani. Amúgy meg igen, pH függő, arra meg a kaja hat, de a kaja ugyan úgy hat a hormonokra, azok meg,( ha a biosztanár anno nem hazudott) a gyerek neménre,tehát áttételesen igaz is lehet, hogy ezzel bizonyos pontosságig mérni is lehet, csak a szervezet bonyolultsága és a már meglévő eljárások miatt nem találta senki szükségesnek ennek utána járni. Köszi, aki rendes választ írt, mindenkit felpontoztam :)
2017. dec. 27. 17:56
18/19 anonim válasza:
Mikor terhes voltam a fiammal, az egyik szabadnapomon nagyon unatkoztam és minden fellelhető "jóslàst" kipróbàltam, ami a baba nemét mutatja. 60%-ban fiú volt a tipp, egyébként uh-on is arra tippeltek. Akkor még nem volt egyértelmű, egy héttel később uh-on mrgmutatta magát. Szóval megcsináltam ezt is, sőt mivel volt sok műanyag poharam, egy vizeletet 2 felé öntöttem és 2* csináltam meg. Egyszer habzott, egyszer nem. Pedig vizelet ugyanaz. Időpont ugyanaz, sőt a szódabikarbóna is ugyanaz volt. :D
19/19 anonim válasza:
picit habos volt a teteje de nem pezsgett. kislányt mutatott. ugyanugy a kinai naptár is. kislány lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!