Várandós anyukák, akik már tudják a gyermekük nemét. Benne lennétek egy kis kísérletben?
Figyelt kérdés
Láttam egy videot, aminek a lényege az, hogy a gyerek neme aránylag pontosan megállapítható, ha a pisiteket szódabikarbónára öntitek. Ha nem történik semmi, csak elvan a szódabikarbóna a pohárban a pisivel, akkor kislány, ha pezseg/felhabzik, akkor kisfiú. Elvégeznétek ezt a kis tesztet a kedvemért és leírnátok az eredményeteket és a baba nemét ? Mert bár kíváncsi vagyok, sajna nem vagyok sem várandós, sem nő. Előre is köszi a válaszokat, minél több, annál jobb :)2017. dec. 26. 12:53
1/19 anonim válasza:
Én még nemtudom a nemét. A teszt lányt mutott 2x is
16 és 25 hetesen
28+3hkm
2/19 A kérdező kommentje:
Majd ha megtudod a nemét, akkor megírod egyes ? gratula amúgy :)
2017. dec. 26. 13:01
3/19 anonim válasza:
En tudom a nemet, de nincs itthon szodabikarbona.
Holnap veszek mert amugy is kell masra, de ki fogom probalni es megirom az edermenyt!🙃
4/19 anonim válasza:
Én megcsináltam kétszer is, 16 hetesen fiút mutatott, 23 hetesen lányt. Lassan 3 hetes a kislányom. :)
5/19 anonim válasza:
1# vagyok
Igen :)
Amugy 16hetes kor utan kell megcsinalni. Elotte nem jó úgytudom.:)
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a gyors választ, írhattok még :)
2017. dec. 26. 14:30
7/19 anonim válasza:
Baromság. A vizelet ph-jától függ a teszt kimenetele, arra pedig nincs hatással, hogy milyen nemű a gyerek.
8/19 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a szódabikarbóna ilyen hatásaival, csak összevetése szempontjából érdekel :)
2017. dec. 26. 15:41
9/19 anonim válasza:
Én többször kipróbáltam a terhességem alatt, végig lányt mutatott, de fiú lett. A vizelet ph-jától függ, hogy felpezseg-e vagy sem, annak pedig leginkább a táplálkozáshoz van köze.
10/19 anonim válasza:
Megcsináltam terhesen én is. :)
Kislányt mutatott. Fiam van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!