Vannak itt olyan anyukák akiknek fél vér gyermekük van, vagy esetleg útban van?
Figyelt kérdés
Magyarországon nem igazán tudom, hogy állnak ehhez a témához. Mit gondoltok a gyerekek között ez problémát okoznak ezek "különbségek" Minden tapasztalat érdekel! Köszönöm2012. dec. 28. 20:08
2/12 A kérdező kommentje:
A szülők közt az egyik fél nem magyar.
2012. dec. 28. 20:16
3/12 anonim válasza:
Csak ovodába,utána az iskolába majd a munkahelyen,de lehet hogy nem fogják később a szemébe mondani.Helyedbe gondolkodnék hogy megéri -e.
4/12 anonim válasza:
Ha nem gond, én írok neked priviba, mert akkora lepontozásokat kapok én:)
5/12 anonim válasza:
3/3 a félvér az :néger-fehér,kinai-indián stb a fehér-fehér az nem félvér Az etnikai színekre keveredésre használják a kifejezést.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem , hogy az miatt kellene meggondolnom hogy vállaljak -e gyereket attól az embertől gyereket(bár már útban a drága) mert más a bőr színe! De ez is egy válasz, köszönöm. Az utolsónak is köszönöm a fogalom tisztázását :) Várom még a válaszokat!
2012. dec. 28. 20:28
7/12 A kérdező kommentje:
attól az embertől akit szeretek ( ez maradt ki onnan ) bocsi :))
2012. dec. 28. 20:29
8/12 anonim válasza:
Már 2 van a 3 uton van félig olasz !
9/12 anonim válasza:
Úton van a baba, Februárban születik. Én magyar vagyok az apa afgán. Szerintem nem lesz ezzel probléma! :) Kiközösíteni senkit nem fognak csak mert más a bőrszíne. Sőt...!
10/12 anonim válasza:
Szegény gyerek, ha már most útBAN van :D
Inkább útON, nem hangzik jobban ? :)
Hogy lesz-e bármilyen beilleszkedési probléma, az nagyban függ a gyereke személyiségétől, családi háttértől is.
Elmesélek egy aranyos történetet, félvér kisfiút figyelte a kislányom (2 éves), és nem tudta hova tenni, majd óvatosan megkérdezte, hogy "Maci?". Mondtam neki, hogy nem, ő is kisfiú. Ezzel le is tudtuk a dolgot, szépen homokoztak együtt, a kissrác anyukájával meg pukkadtunk a röhögéstől. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!