Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valami oldal, ahol a magzat...

Valami oldal, ahol a magzat méretei alapján átlag súlyt lehet becsülni? Esetleg van valaki hasonló méretekkel, akinek megbecsülték a baba súlyát? Lentebb.

Figyelt kérdés

BPD: 79 mm, OFD: 95 mm, THD v THQ: 80 mm, FL: 56 mm..

Egyébként 30+4 hetes vagyok, ma voltam ultrahangon, és azzal "ijesztgetett" az asszisztens, aki az értékeket feljegyezte, hogy pici a baba...tudom, hogy változó, de azért megkérdem, mit gondoltok? Tényleg pici?

2012. dec. 28. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Szerintem nem pici...nem tudom miért ijesztget ilyennel amit tudtam beírtam neked adatot és van ami kicsit kisebb de van amije meg nagyobb szóval totál átlagos nekem is ilyeneket mértek mindig... ne aggódj :)

2012. dec. 28. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:

A 30 hetes magzat mérete: hossza kb. 38 cm, súlya megközelítőleg 1500 gramm

Az ultrahang vizsgálat során mért értékek a betöltött 30. terhességi héten:

BPD (magzati koponya haránt átmérője): 76 mm (+/- 4 mm)

HC (a fej körfogata): 274 mm (+/- 25 mm)

AC (a has körfogata): 262 mm (+/- 25 mm)

FL (a combcsont hossza): 58 mm (+/- 6 mm)

2012. dec. 28. 14:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Második...tapasztalatokra lennék kíváncsi. Az ehhez hasonló oldalak átlag értékeit én is tudom.
2012. dec. 28. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok nekem 28 hetesen voltak ezek a méretek: BPD:73, HC: 245, FL: 53, AC:247 a súlya pedig 1240g volt, ezt 4d-n mérték. És egy 30 hetes terhességnek totál megfelelnek ezek az adatok amik neked vannak. Most 30 hetes vagyok 2 hét múlva megyek uh-ra majd de ha érdekel majd megírom azokat az adatokat is. Nekem a kerek 30. heti kimarad épp :D Előtte meg utána kell mennem pont :) Remélem tudtam segíteni
2012. dec. 28. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:

ezekben nem szabad bízni!!!az én babám ezek szerint az oldalak szerint a 38.héten már 4100g volt :) a 42.héten született 3900g :)

de één mikor terhes voltam ezeket az oldalakat nééztem!!ezek szerint egyáltalán nem kicsi a babád.ne aggódj :) boldog babavárást

2,5hónapos kislány anyukája

2012. dec. 28. 14:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) És persze, kíváncsi lennék a 32 hetes ultrahang eredményeidre :) Egyébként én is pont 28 hetesen voltam 4d-s ultrahangon :) Lehet befizetek majd még egyet 32 hetesen, már csak kíváncsiságból is, ugyanis nekünk egy darabig már nem lesz kötelező uh...:)
2012. dec. 28. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

2.vagyok

csak azért másoltam be ezeket az adatokat,h a méretei a babádnak teljesen jók..és ha ezeken az oldalakon így van,akkor az asszisztens csak egy rosszindulatú irigy majom..

2012. dec. 28. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
2012. dec. 28. 15:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Az lehet, bár nem értem...egy kismamát szerintem pont nyugtatni kellene, nem pedig kétségbe ejteni...Mindenesetre mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
2012. dec. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!