Valami oldal, ahol a magzat méretei alapján átlag súlyt lehet becsülni? Esetleg van valaki hasonló méretekkel, akinek megbecsülték a baba súlyát? Lentebb.
BPD: 79 mm, OFD: 95 mm, THD v THQ: 80 mm, FL: 56 mm..
Egyébként 30+4 hetes vagyok, ma voltam ultrahangon, és azzal "ijesztgetett" az asszisztens, aki az értékeket feljegyezte, hogy pici a baba...tudom, hogy változó, de azért megkérdem, mit gondoltok? Tényleg pici?
Szerintem nem pici...nem tudom miért ijesztget ilyennel amit tudtam beírtam neked adatot és van ami kicsit kisebb de van amije meg nagyobb szóval totál átlagos nekem is ilyeneket mértek mindig... ne aggódj :)
A 30 hetes magzat mérete: hossza kb. 38 cm, súlya megközelítőleg 1500 gramm
Az ultrahang vizsgálat során mért értékek a betöltött 30. terhességi héten:
BPD (magzati koponya haránt átmérője): 76 mm (+/- 4 mm)
HC (a fej körfogata): 274 mm (+/- 25 mm)
AC (a has körfogata): 262 mm (+/- 25 mm)
FL (a combcsont hossza): 58 mm (+/- 6 mm)
ezekben nem szabad bízni!!!az én babám ezek szerint az oldalak szerint a 38.héten már 4100g volt :) a 42.héten született 3900g :)
de één mikor terhes voltam ezeket az oldalakat nééztem!!ezek szerint egyáltalán nem kicsi a babád.ne aggódj :) boldog babavárást
2,5hónapos kislány anyukája
2.vagyok
csak azért másoltam be ezeket az adatokat,h a méretei a babádnak teljesen jók..és ha ezeken az oldalakon így van,akkor az asszisztens csak egy rosszindulatú irigy majom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!