Kismamák, részt vennétek egy kísérletben?
Korábban már írtam ki egy kérdést, a kínai fogantatási naptárral kapcsolatban. Véleményem szerint jól működik a dolog, csak az a baj, hogy a kismamák nem a kínai naptár szerint adják meg a korukat (vagy ha tudja is, hogy hozzá kell adni 1-et a korához, nem biztos, hogy tudja, hogy a holdújév szerint bizony néha kettőt kell hozzáadni), és a hónapokat a táblázatban "január, február, stb.." szeint nézi, pedig annak semmi köze a kínai naptárhoz. A kínai naptár többezer éves holdnaptár, a gergely naptár pedig párszáz éves szoláris naptár.
Szóval, szeretném kipróbálni, hogy, ha csak a kínai naptárra hagyatkozunk, akkor működik-e. Megadnátok a születési napotokat, és a baba fogantatási hónapját?
(Ha nem akarjátok itt, akkor priviben is lehet.)
Kérem, csak terhesek írjanak! Babások ne, mert nem tudok sokat visszaszámolni a naptárban. Köszi!
Nem tudom, hogy működik-e így, csak azt tudom, hogy ahogy a kismamás honlapok írják, úgy nem. Mert nem veszik bele a holdújévet, és a gergely naptár szerint adják meg a hónapokat.
Én is szeretnék babát, és kiváncsi vagyok én is nagyon, hogy működik-e.
Szia!
Engem ez érdekel...
16.-án születtem
a baba júliusban fogant.
Most olvastam, hogy a teljes születési dátum kell szóval még egyszer:
1983.11.08. a születési időm, a baba pedig decemberben fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!