Vannak itt 5 hetes kismamák?
Szia!
Én 5 hetes kismama vagyok, valentin napkor tudtuk meg hogy babát várunk. Nem volt tervezett baba, 1 év múlva szerettük volna de így sikerült.
Van egy 10 hónapos kisfiam is. :)
Tapasztalatom van a terhességről és a szülésről is, jobb volt az első terhességem alatt hogy még tudatlan voltam, most hogy tudom mi vár rám jobban félek.
Tünetem annyi hogy feszül és görcsölget a hasam, többet járok pisilni és fáj a derekam.
Te hogy vagy? Első baba? Mikor mész orvoshoz?
Szerintem mi nagyon egymásra találtunk, nekünk is egy védekezés nélküli együtt lètből sikerült összehozni a tesót. Mi sem terveztük még, év végén szerettem volna teherbe esni. A kisfiúnkra amúgy 1 évet vártunk. Azért nem szedtem most gyógyszert mert belefáradtam hogy egyik sem jó, gondoltam kicsit szüneteltetem, nem is aggódtam h teherbe eshetek mert az első is nehezen ment.
Most bezzeg elég volt 1 együttlét is. :)
Holnap kérek időpontot orvoshoz, kb 2-3 hét múlvára fogok kapni és az pont jó is, 8 hetesen már tutti lesz szivhang.
Gratulálok én is nektek és jó babavárást.
Amúgy ti milyen nemü babára vágytok most? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!