Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16-18 hetes kismamák hogy...

16-18 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Elmúltak már a rosszullétek? Pocak növekszik? Mennyit híztatok eddig? Érzitek már a kicsi mozgását?

16 hetes vagyok, szerencsére már nincsennek rosszulléteim! Mikor megtudtam, hogy kisbabát várok letettem a cigit és akkor feljött kb 2 kg, azóta megint 2... Mozgást még nem érzem de már nagyon várom! :) A hónap végén megyek uh-ra és akkor elvileg megtudom a nemét is:)

2014. febr. 13. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Hétfőn töltöm a 16. hetet. :) Baba mozgását én is nagyon várom! 12. héten éreztem a hasamban, hogy 3 buborék jött felfelé. (hátamon feküdtem este) szerintem akkor ő pakolt arrébb valamit :) Konkrét mozgást sajnos még nem érzek, vagy csak nem ismerem fel a bélmozgástól. :) Eleinte tünetem nem volt, de a 10 hét óta folyamatosan hányinger és gyakran hányás kiséri, ami a mai napig is megvan :( remélem hamar elmúlik. Illetve sűrűn fájdogál a hasam és fáradt vagyok. Más tünetem nincs szerintem :)
2014. febr. 14. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:
17+5 hetes kismama vagyok tünetek kb 12.het óta megszüntek,minden nap szükségem van magnéziumra mostanában,valószínűleg nyúlnak a dolgok odabent, érzem a babát de még nagyon gyengécskén még csak egy határozott rúgás volt, sajnos nem tudom hogy milyen nemű lesz de mivel első baba ez nem is lényeg csak az egészség:-) mindent együtt véve remekül vagyunk:-):-):-)! Boldog babavárást nektek
2014. febr. 14. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én majd csak jövő héten leszek 16 hetes, de gondolom nem baj hogy írok. A 12. heti uh-n szépen megmutatta a lába közét a pici és szinte biztos, hogy fiam lesz. Hízni nem híztam, viszont a pocakom gömbölyödik, tegnap vettem kismama nadrágokat, meg kaptam is, mert a többi már kényelmetlen. Nekem eleinte mellső falon tapadt, aztán múlt héten már hátsó falon volt a méhlepény. Mondta is a doki, hogy úgy fekszik, hogy hamarosan érezni fogom. Néha érzek is valamit, amiben bizonytalan vagyok, hogy a baba, vagy más, de jól esik azt gondolni, hogy ő mocorog. Amúgy állítólag nagyon élénk a mozgása.
2014. febr. 14. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is jövő héten töltöm a 16 hetet akkor megyek AFP-re ti nem izgultok?
2014. febr. 14. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
en 17+2napos vagyok, kb. ket hete csokkent a hanyinger, most mar egesz jol tudok enni. Hizni csak azt az egy kilot hiztam vissza amit az elejen leadtam. Pocak mar latszik, bar meg nem mernek rakerdezni, csak ha elarulom, akkor teszik hozza, hogy gondoltak. Masodik baba, mar nehany napja erzem a mozgasat, csak meg nagyon gyengen. Szuresek szerencsere jo eredmennyel zarultak, nemet ma szerettuk volna megnezni, nem sikerult. Doki szerint lany lesz, mert szegyenlos :). Egyszer mar ez a tippje bejott.
2014. febr. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!