Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismamák hogy vagytok?

18 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 10:02
 1/9 anonim ***** válasza:
kedden leszek 18hetes.múlt hét pénteken levettèk a vért alig vàrom h megjöjjön az eredmény és menjek uh-ra. hànyinger még reggelente van de nem olyan erős mint eddig volt a mellem most kezdett el újra feszülni és megint érzékeny.te h vagy?
2014. febr. 13. 10:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes vagyok, ma megyek genetikai uh-ra és reménykedem hogy ma már meg tudják mondani a babum nemét is. Nekem eddig semmi tünetem nem volt, mostanában egy kicsit a gyomorsavam rendetlenkedik, de szerintem az a sok édességtől.:)jó babavárást:)
2014. febr. 13. 10:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Én 18+2 hetes vagyok borzasztó ez a terhesség reggelente még hányinger nekem is szagundor, az nt erdményem 3as volt afp 0,52 így tegnap voltam amnio vizsgálaton és március 11 én lesz meg az eredmény.
2014. febr. 13. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! :)

En is pontosan 18+2 hetes kismama vagyok! :)

En Angliaban lakok, igy a terhesgondozas itt egeszen mas. (Nem neveznem annak.. :S ) Mindenesetre nekem mar nincsenek reggeli rosszulleteim.:)

Elso 12 hetig mindentol hanyinger, szagundor, hulla faradtsag.... Borzaszto volt.. Sajna a kivanossagbol egyszer kaptam meg csak , hogy tortat szeretnek enni... :D Azota pedig alig tudok enni.. Napi fel tanyer etel es teli erzem magam.. Valamint nagyon depis vagyok. Altalaban egyedul vagyok a nap kozel 17 orajaban , mert parom dolgozik es elegge egyedul erzem magam. Talan picit depis lettem ,nem tudom. Viszont ha elszaladok boltba hogy ne legyek mindig itthon, akkor meg a sok embertol ramjon egy gyorsabb szivdobogas , szorito erzes a mellkasomban, majd hogy meg akarok fulladni... Na ez viszont borzaszto... :S

Mi ugy tunik pici lanyt varunk.

Ti tudjatok mar? :)

2014. febr. 13. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
mi még nem tudjuk mi lesz remélem most majd uh-n megmondják.és nektek mocorog már? én múlt hét csütörtöktől érzem annyira jó:) első baba. első voltam
2014. febr. 13. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:

:) Bizony, hogy mocorgunk!:)) 16.hettol ereztem hebe-hoba,de akkor meg nem voltam biztos benne, hogy ot erzem,eleg gyenge volt, de mar nem panaszkodom! :D

Ma pl. egy kis harcmuvesznek erezte magat! :D Egesz nap meg sem allt a mozgasban . Sot! Mutatok egy kepet! Egyik nap erre keltem: [link]

Betelepedett a bal oldalamra.. :D Megboktem parszor es elterult ujra. :D

2014. febr. 15. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
de aranyos utolsó:) nekem is ezt csinàlja néha csak ő a jobb oldalra kuporodik fel:)
2014. febr. 16. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:
:)) pici kincs <3 Alig varom, hogy a karomban tarthassam! :)
2014. febr. 16. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele;)
2014. febr. 16. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!