18 hetes kismamák hogy vagytok?
Szia! :)
En is pontosan 18+2 hetes kismama vagyok! :)
En Angliaban lakok, igy a terhesgondozas itt egeszen mas. (Nem neveznem annak.. :S ) Mindenesetre nekem mar nincsenek reggeli rosszulleteim.:)
Elso 12 hetig mindentol hanyinger, szagundor, hulla faradtsag.... Borzaszto volt.. Sajna a kivanossagbol egyszer kaptam meg csak , hogy tortat szeretnek enni... :D Azota pedig alig tudok enni.. Napi fel tanyer etel es teli erzem magam.. Valamint nagyon depis vagyok. Altalaban egyedul vagyok a nap kozel 17 orajaban , mert parom dolgozik es elegge egyedul erzem magam. Talan picit depis lettem ,nem tudom. Viszont ha elszaladok boltba hogy ne legyek mindig itthon, akkor meg a sok embertol ramjon egy gyorsabb szivdobogas , szorito erzes a mellkasomban, majd hogy meg akarok fulladni... Na ez viszont borzaszto... :S
Mi ugy tunik pici lanyt varunk.
Ti tudjatok mar? :)
:) Bizony, hogy mocorgunk!:)) 16.hettol ereztem hebe-hoba,de akkor meg nem voltam biztos benne, hogy ot erzem,eleg gyenge volt, de mar nem panaszkodom! :D
Ma pl. egy kis harcmuvesznek erezte magat! :D Egesz nap meg sem allt a mozgasban . Sot! Mutatok egy kepet! Egyik nap erre keltem: [link]
Betelepedett a bal oldalamra.. :D Megboktem parszor es elterult ujra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!