8-9hetes kismamák, hogy vagytok?
Sziasztok? Arra lennék kíváncsi csak én vagyok ezzel így vagy ti is meg vagytok aldva az összes tunettel?:D hányinger,gyomoreges, etvanytalansag,faradekonysag,lustaság,ingerultseg?
9hkm
Nem csak te vagy ezzel így, én például szintén minden tünettel rendelkezem, pedig ez még a terhesség legeleje. Igaz, már van tapasztalatom, 2. babóca jön :)
8hkm
Minden tünetem megvan, túlzottan is :( 6ik héttől folyamatosan hányok (napi 5-6), egész napos hányinger, émelygés, rosszullét, gyomorégés, mellfeszülés. Azért örülnék, ha most már kicsit enyhülnének a tünetek, mert dolgozni sem tudok sajnos.
8+2 hkm
sziasztok!
Én a 3. babámat várom. Hát nagyon sok tünetem van nekem is. gyomorégés, étvágytalanság, fáradékonyság, de aludni nem tudok nappal, éjjel is rosszul alszom és arra kelek hajnalban hogy nagyon hányingerem van. A hányinger nem csak reggel, este és napközben is jelentkezik, sőt szédülök is. A hűtőt reggel a szag miatt ki sem bírom nyitni.
8+5hkm
Sziasztok!
Nekem is 2. baba jön, és rettenetesen vagyok! Elsővel nem voltam ennyire rosszul, sőt. De most igazán émelygés, szédelgés - hányni nem hányok, de néha sztem rosszabb így.
Kinek mennyi idős az első babája?
10 hós + 8+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!