Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8-9hetes kismamák, hogy vagytok?

8-9hetes kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok? Arra lennék kíváncsi csak én vagyok ezzel így vagy ti is meg vagytok aldva az összes tunettel?:D hányinger,gyomoreges, etvanytalansag,faradekonysag,lustaság,ingerultseg?

9hkm

2014. febr. 6. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem csak te vagy ezzel így, én például szintén minden tünettel rendelkezem, pedig ez még a terhesség legeleje. Igaz, már van tapasztalatom, 2. babóca jön :)

8hkm

2014. febr. 6. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden tünetem megvan, túlzottan is :( 6ik héttől folyamatosan hányok (napi 5-6), egész napos hányinger, émelygés, rosszullét, gyomorégés, mellfeszülés. Azért örülnék, ha most már kicsit enyhülnének a tünetek, mert dolgozni sem tudok sajnos.

8+2 hkm

2014. febr. 7. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is borzalmasan érzem magam, a létező összes tünetet "élvezem" + jól meg is fáztam... Nálunk is 2. baba lesz, már nagyon várjuk, főleg a kisfiam, szinte minden nap megkérdezi, hogy mikor jön ki a kisbaba. :) 8+6 hkm
2014. febr. 7. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én a 3. babámat várom. Hát nagyon sok tünetem van nekem is. gyomorégés, étvágytalanság, fáradékonyság, de aludni nem tudok nappal, éjjel is rosszul alszom és arra kelek hajnalban hogy nagyon hányingerem van. A hányinger nem csak reggel, este és napközben is jelentkezik, sőt szédülök is. A hűtőt reggel a szag miatt ki sem bírom nyitni.

8+5hkm

2014. febr. 7. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is 2. baba jön, és rettenetesen vagyok! Elsővel nem voltam ennyire rosszul, sőt. De most igazán émelygés, szédelgés - hányni nem hányok, de néha sztem rosszabb így.

Kinek mennyi idős az első babája?

10 hós + 8+2 hkm

2014. febr. 7. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sok a savam, volt hogy epét is hánytam. Ha émelygek csak az egy áldás :) Étvágytalan voltam a 6. héttől, most kezd megjönni az étvágyam. 12hkm
2014. febr. 10. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!