Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes kismamák hogy vagytok...

25 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit híztatok? Babamozira mentek? Babának már vásároltatok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, én teljesen jól vagyok. :)

Eddig 8,6 kg-ot híztam.

Babamozi alatt a 4D-re gondolsz? Azt majd olyan 30. hétre tervezzük. Igazából nem nagyon vásároltunk még, inkább a szobába csak, függönyt, kombinált ágyat épp ma vesszük meg, de ruhákat, pelenkát, ilyesmiket még nem, mert sok mindent kapunk valószínűleg. Első babánk lesz.

És ti? Mesélj kicsit magadról.

2014. febr. 11. 15:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem eddig 7 kiló jött fel, ami a bajom, hogy ez az utolsó 7-8 hétben, tehát heti 1 kg. Remélem ez nem így fog folytatódni. Egyébként nagyon jól vagyunk szerencsére. Iszonyú aktív a kislányunk, nemcsak érezni lehet nagyon, hanem látni is, ahogy ugrál és rugdos. 4D-re én a 28. héten akarok menni, azt mondják, akkor már szép a baba, de még nem túl nagy. Vásárolni még nem voltunk, pár héten belül kezdjük el.
2014. febr. 11. 16:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nálatok fiú vagy lány lesz? Aktív nálatok is a baba?
2014. febr. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!