Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májusra kiírt kismamák vásárol...

Májusra kiírt kismamák vásároltatok már valamit?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Még nem mertem. De épp ma beszéltük a férjemmel, hogy januárban elkezdjük. És Te?
2013. dec. 15. 21:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia! Még én sem, de csütörtökön derült ki hogy kisfiút várunk így már kaptam a családtól 2 kis bodyt :)) Meg ma mentünk el nézelődni és ez év végéig van nagyon jó akcióban babakocsi és kiságy...nem tudom megmerjük-e venni ilyen hamar. Mikorra vagy kiírva? én május 7-re.
2013. dec. 15. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én május 5-re :-) Igen nekünm is mindig ott van ez a ,,merjük-e''. De egyszer muszáj lesz elkezdeni, és nem lehet a végéig várni :-)
2013. dec. 15. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mernétek? Semmi köze a terhességhez a babonának. Nyugodtan vehettek ezt azt. Első babámmal 20 hetesen kezdtünk vásárolni, a 2-kal 5 hetesen vettem meg a hordozót. Higyjétek el kis pocakkal sokkal egyszerűbb, mint naggyal, mellesleg apránként nem annyira pénztárca romboló :)
2013. dec. 15. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 10. hét végén, de ha meglesz a 12. heti, én az apróságokat elkezdem összegyűjteni, egyszerűbb, mint 2 hónapbba belezsúfolni mindent, nagy pocakkal, fájó derékkal menni boltról, boltra. A kiságyat, és a kocsit a végefelé hagyom, de ruhácskát egy párat, vagy cumikat, cumis üveget, baba ápoló csomagot, ilyesmiket lassan elkezdek:)nem szabad babonásnak lenni;)
2013. dec. 15. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 2011 májusában szültem. Áprilisban kezdtem el vásárolni.
2013. dec. 15. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok mindenkinek :)

Javaslom,hogy nyugodtan merjetek belekezdeni a dolgok vásárlásába.Mi a 12.héten vettük meg a babakocsit,16.héten a kiságyat mert nagyon jó árban voltak.20.hétre befejeztük a szobát is.Szépen apránként a 30.hétre beszereztünk mindent ami szükséges.Most vagyok a 36.hétben és már csak a babaápolási szerek hiányoznak.Örülök,hogy mindent apránként szedegettem össze,mert már kb úgy a 30.hét óta nagyon fáradékony vagyok,fáj a derekam,nehezen megy a séta,sokszor nincs erőm/kedvem semmire.Már csak a baba rucikat vasalom,rendezgetem.Úgy hogy hajrá csajok :) Azt sem lehet tudni,hogy a baba előbb jön e majd pár héttel.Hajrá :)

2013. dec. 15. 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:

18 hetes vagyok,tegnap vettük meg a babakocsit.Kiságyat kapunk használtan,az tökéletes lesz,baba bútor meg nagyon jó állapotban van,amit még anno én használtam,vigyáztunk rá.Hiába 24 éves,akkor is szép,abból sem veszünk újat.

Ruhákat szerintem apránként veszünk,amit még nagyon szeretnék az a légzésfigyelő,arra jövő havi fizetésből vadászunk(ha új lesz,akkor új,ha használt,akkor használt,nem baj,örülni fogunk neki)Babaszobát már kifestettem a ház többi szobájával együtt.

Május végére vagyok kiírva.

2013. dec. 16. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:
21 hetes vagyok és semmit nem vettünk még neki. Február körül terveztük elkezdeni.
2013. dec. 16. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én nem vettem semmit,mert már van egy lányunk,és múlt héten tudtuk meg,hogy ismét lány lesz.Minden el van rakva.Csak törölköző,textilpelenka,meg ilyen tisztálkodási cuccok kellenek,meg néhány apróság.Persze majd közben azért biztos veszek 1-2 rucit neki,úgysem tudom majd megállni :)

Én május 12-re vagyok kiírva.

2013. dec. 16. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!