Májusra kiírt kismamák vásároltatok már valamit?
Először is gratulálok mindenkinek :)
Javaslom,hogy nyugodtan merjetek belekezdeni a dolgok vásárlásába.Mi a 12.héten vettük meg a babakocsit,16.héten a kiságyat mert nagyon jó árban voltak.20.hétre befejeztük a szobát is.Szépen apránként a 30.hétre beszereztünk mindent ami szükséges.Most vagyok a 36.hétben és már csak a babaápolási szerek hiányoznak.Örülök,hogy mindent apránként szedegettem össze,mert már kb úgy a 30.hét óta nagyon fáradékony vagyok,fáj a derekam,nehezen megy a séta,sokszor nincs erőm/kedvem semmire.Már csak a baba rucikat vasalom,rendezgetem.Úgy hogy hajrá csajok :) Azt sem lehet tudni,hogy a baba előbb jön e majd pár héttel.Hajrá :)
18 hetes vagyok,tegnap vettük meg a babakocsit.Kiságyat kapunk használtan,az tökéletes lesz,baba bútor meg nagyon jó állapotban van,amit még anno én használtam,vigyáztunk rá.Hiába 24 éves,akkor is szép,abból sem veszünk újat.
Ruhákat szerintem apránként veszünk,amit még nagyon szeretnék az a légzésfigyelő,arra jövő havi fizetésből vadászunk(ha új lesz,akkor új,ha használt,akkor használt,nem baj,örülni fogunk neki)Babaszobát már kifestettem a ház többi szobájával együtt.
Május végére vagyok kiírva.
Sziasztok!Én nem vettem semmit,mert már van egy lányunk,és múlt héten tudtuk meg,hogy ismét lány lesz.Minden el van rakva.Csak törölköző,textilpelenka,meg ilyen tisztálkodási cuccok kellenek,meg néhány apróság.Persze majd közben azért biztos veszek 1-2 rucit neki,úgysem tudom majd megállni :)
Én május 12-re vagyok kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!