Van itt olyan, akit az anyósa kísért el babamozira vagy UH-ra?
Figyelt kérdés
Mit szólt? Hogy viselkedett? Nem bántátok meg?
Nem vagyok rosszban az anyósommal, és úgy gondoltam, hogy ez talán egy kicsit közelebb hozna minket egymáshoz.
2013. nov. 6. 09:52
1/7 anonim válasza:
Szia! 14 hetes vagyok, eddig minden ultrahangra anyósom kísért el :-) Férjem dolgozik, és nem akarom nyaggatni, hogy kéretőzzön el. Majd a 4d-re szeretném, hogy ő jöjjön.
Nekem anyós már a kabalám, mert amikor ő jön velem mindig jó híreket kapok. (Volt már két vetélésem, azoknál még egyedül jártam dokihoz). Biztos hülyeség, hogy csak akkor jó minden ha anyós is ott van, de valahogy már megszoktam. Bocs, kicsit hosszúra nyújtottam. Boldog babavárást!
2/7 anonim válasza:
én idegbajt kaptam volna haanyósom kisért volna el. Nem nagyon szeretem, sőt, örülök ha nem látom.
De minden anyós más :)
3/7 anonim válasza:
Első vagyok, engem is sokszor idegesít, az enyem sem egy mintaanyós, de olyan nincs is a világon :-)
4/7 anonim válasza:
Engem nst-re kísért el a végén,mert a férjem pont dolgozott,de aranyos volt,és nagyon tetszett neki a baba szívhangja és jókat mosolygott a csuklásán.
5/7 anonim válasza:
Az én anyósom is velünk jött egyszer. Nagyon meghatódott, pedig a 3. unokája a kisfiam. De nagy élmény volt neki :) Szerintem, ha van kedved, hívd el nyugodtan!
6/7 anonim válasza:
Az uh-kra a párom jött (akkor sajna itthon volt, mert nem volt állása, így ráért), a 4d-re meg elvittük anyukámat! A páromat cseppet sem zavarta, mivel az ő anyja konkrétan lesz..rt minket egész terhesség alatt.
7/7 anonim válasza:
én nemszívesen hívnám el magammal vizsgálatra...anyum 1x volt velem de őt már megszoktam:D páromat szoktam elcsábítani igaz szegény mindig éjszakás, de még nem mondott rá nemet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!