Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegeden 4D-s babamozira kit...

Szegeden 4D-s babamozira kit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Elegem van az idegbeteg orvosokból,szeretnék legalább egyszer terhességem során rendes orvoshoz kerülni,akitől lehet kérdezni is :)

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. aug. 9. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én a Surányi Andrea doktor nőt tudom ajánlani, kedves, segítőkész. Nála voltunk a 12 hetes genetikán a hepinet keretein belül, és maximálisan meg voltam vele elégedve. Egy valakihez ne menj, nagyon rosszat az általános tapasztalatok és a sajátom is, ő a Dr. Kakuja Gábor - ha jól emlékszem, de azt az ultrahangot próbálom felejteni-.

A doktor nőhöz szerdán megyek babamozizni :)

Én őt ajánlom :)

2013. aug. 9. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
És a doktor nőnél mennyibe kerül? Klinikán csinálja?
2013. aug. 9. 21:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Mit csinált amiért próbálod elfelejteni az ultrahangot?
2013. aug. 9. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

A Vasas szentpéter utcai rendelőbe csinálja a doktor nő a babamozit meg a genetikai szűrést is.

A babamozit ha jól emlékszem 12 ezerért csinálja.

A Kakuja doktoros uh nem lesz a szívem csücske, elég lekezelő volt, modortalan, és és cseppet sem kedves. Nem tudta, hogy eü dolgozó vagyok, és próbált még butuskának is nézni. Jah és még hozzá tenném, hogy kioktató is volt. Mikor bementem a vizsgálatra akkor ami nekem nagyon nem tetszett, hogy be sem mutatkozott, ellenben a doktor nővel aki kezet nyújtott és bemutatkozott, és megkért, hogy feküdjek fel. A doktor úr nem így csinálta...ő azt mondta, hogy jó, oda kell felfeküdni. meg ez a 16. heti uh genetika volt, de benne volt a 4d is. Nem erőlködött sokat, hogy egy jó képet is kapjak a fiamról 4d-ben. Talán ha 2X megpróbálta aztán fel is adta, a doktor nő azonban többször próbálkozott, annak ellenére, hogy akkor még csak 12 hetes volt a babám,és kifejezetten jó 4D-s képet kaptunk a babánkról :)

Remélem tudtam segíteni a tapasztalatommal.

De az ismeretségi körömben más is járt a doktor úrnál, hát neki sem pozitív a véleménye....

2013. aug. 10. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!