Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok és...

7 hetes terhes vagyok és undorodom minden ételtől. Mit ajánlotok, ti mit szoktatok enni ilyenkor? Nem akarok kórházba kerülni.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Amit kivánsz.....nálam is ez volt.
2013. ápr. 25. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:

én is undorodtam, ne aggódj, biztos van olyan, ami ízleni fog, nem fogsz kórházba kerülni:)

nálam nagy sláger volt a vajas kifli, és minden nyers zöldség, gyümölcs, hideg gyümileves pl., húst nem tudtam enni (most már egy fokkal jobb)

mentem a boltban, és nézegettem a kajákat, mit kívánok meg, csak így ment, nem érdekelt mi az, megvettem:)

kerüld a fűszeres kajákat, én imádom, de állati rosszul lettem tőlük.

igyál citromon vizet, ha az oké

az almát kerüld, nagyon savat csinált nekem, aztán meg azért voltam rosszul

próbálkozz eperrel, paradicsommal, pritamin paprikával..!

de az is lehet a fagyi jönne be, vagy épp a pöri, mindenkinek más

2013. ápr. 25. 16:21
 3/10 Babeli Zurzavar ***** válasza:
vajas kifli Macko sajttal, es a savanyu gyumolcsok:-) vagy egy jo hideg smoothie, vagy turmix...:-)
2013. ápr. 25. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, igen, nekem is a maci sajt volt a menő, és a savanykás dolgok:) már jobb amúgy, de még mindig nem kívánok mindent, pl. én imádom a pizzát, hát hetek óta rá se tudok nézni, mondjuk a kilók miatt nem is baj:)
2013. ápr. 25. 16:39
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi utánanézek :)
2013. ápr. 25. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Ropiiiiiii :) 6 hetes 4 napos :)
2013. ápr. 25. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt 2 hetem az elején, mikor szinte csak a krumplipürét kívántam meg a párolt répát, ígyhát mindig azt főztem. Ezen kívül nálam is menő volt a kifli és a medve sajt.
2013. ápr. 25. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló, én is pont ennyi idős vagyok:)Én folyamatosan az erős kajákat kívánom. Amúgy a ropi nekem is bevállt!
2013. ápr. 25. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
6 hetes vagyok, zacskós leves minden mennyiségben ,de főleg este...bár tudom,hogy nem a legegészségesebb,de ez van....:-)
2013. ápr. 25. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajtos pogácsa és vajas párizsis zsemle (mindenféle más feltét nélkül). Nekem ez a kettő volt amitől nem lett hányingerem. Amúgy tudom, hogy sokan ellenzik, de nekem pár korty kóla jót tett az émelygésre, amikor már olyan rosszul voltam, hogy csak feküdni bírtam.
2013. ápr. 26. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!