Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes terhes vagyok és már...

29 hetes terhes vagyok és már otthon akarok maradni tp-en a körzeti ír ki vagy a nőgyógyász? Vinnem kell valami igazolást a körzetihez vagy csak megmondom neki szeretnék szülésig már tp-en maradni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyász adott igazolást, amit elvittem a körzeti orvoshoz, aki így felvett táppénzre.
2013. ápr. 11. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem a nődoki vett tp-re
2013. ápr. 11. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásztól kell igazolás minden hónapban, hogy indokolt a táppénz és a körzetis vesz táppénzre. általában.
2013. ápr. 11. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
engem először a háziorvos vett táppénzre azzal a papírral, amit a nőgyógyász adott, hogy veszélyeztetett terhesként táppénzre mehetek. aztán a terhesgondozóban szóltak, hogy kérjem át a papírjaimat hozzájuk a háziorvostól, majd ők intézik. szóval a terhesgondozó tart táppénzen, oda kell járnom az igazolásért. de jobb is, mint a háziorvos, mert terhesgondozóba amúgy is rendszeresen járni kell, háziorvoshoz meg így nem kell külön elmennem mindig az igazolásért.
2013. ápr. 12. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász ad javaslatot, azzal elmész a háziorvoshoz az pedig kiír.
2013. ápr. 12. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!