Új nőgyógyászt keresek.4 hónapos a kislányom, de nem akarok ahhoz a dokihoz tovább járni, akinél szűltünk. Gondoltam esetleg kipróbálnék egy női orvost. Mik a tapasztalatok? Ismertek jó nő nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!2012. nov. 10. 12:41
2/7 A kérdező kommentje:
budapesti vagyok, jó lenne a pesti oldalon, de budára is átmegyek ha tényleg jó doki
2012. nov. 10. 13:03
3/7 anonim válasza:
1202 Budapest, Kossuthfalva u. 19/1
Előjegyzés: +36 20 508 7323
Dr. Csatlós Éva, egyébként a Bartoss utcában orvos, az I. női klinikán
5/7 anonim válasza:
Nagyon tudom ajánlani az én nőgyógyászomat,akinél 8 hónapja szültem.
dr.Varsányi Hajnalkának hívják,a Szent István kórházban és a Telkiben dolgozik,magánrendelése a Váci utca 55. szám alatt,bejelentkezni itt tudsz:061-3177488.Ha gondolod priviben el tudom küldeni a doktornő mobil számát.
Kedves,figyelmes,nagy szaktudású,árakat tekintve nem drága,tényleg csak jót tudok mondani:)
6/7 anonim válasza:
[link] Én Páczai dr.nőt tudom javasolni.
Igaz,nem szültem nála(még csak most tervezzük a babát),de 4 éve hozzá járok és kigyógyított már fertőzésből is,megbízható,fiatal orvos.11 e ft egy vizsgálat.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az elérhetőségeket!! :D
2012. nov. 10. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!