Huvelygomba 9 hetes terhes vagyok? Canesten jo? Nem akarok dokihoz menni
Ez az egyik legveszélyesebb amit csinálsz. Ha a fertőzés elhatalmasodik a babádat elveszítheted. Még idősebb terhesség esetén is nemhogy a 12 hét előtt!
Menj orvoshoz!Azonnal!
a terhesség nem az "akarok", "nem akarok" -ról szól. ha így állsz hozzám ne ess teherbe. az, h. valaki valamilyen eü. problémájával nem megy orvoshoz, az a saját felelőtlensége. de amikor terhes lesz, már egy másik emberért is felelős lesz, s nincs mákszemnyi joga sem veszélyeztetni ezt az életet!
nem vagy orvos, nem tudhatod milyen fertőzésed van. a canesten nem jó minden gombára. és ha félre kezeled magad felszállhat a fertőzésed, amitől meghal a babád! megérné a kockázat?
Terhesség és szoptatás
Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
A készítmény rendeltetésszerű alkalmazása esetén a hatóanyagnak igen kis mennyisége szívódik fel, így nem valószínűsíthető az ártalmassága. Ennek ellenére a terhesség első három hónapjában és a szoptatás időszakában csak a kezelőorvossal történt megbeszélés alapján alkalmazható.
Szoptatás ideje alatt az emlők területén nem alkalmazható!
Szia!Nekem volt 10 hetesen, sárga folyásom volt és égő érzésem. Canesten Combit adott rá a doki, mert elvileg mást nem lehet használni a 12. hét előtt!(mint pl klion d100)
A lényeg, h applikátor nélkül tedd fel a tablettát!De szerintem is beszéld meg az orvosoddal!Az a legbiztosabb!Én vettem még mellé Lactacyd femina plust is, direkt terheseknek való intim lemosó, dupla annyi tejsavval mint a mi a normálba van!Nekem segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!