Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Huvelygomba 9 hetes terhes...

Huvelygomba 9 hetes terhes vagyok? Canesten jo? Nem akarok dokihoz menni

Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 08:44
 1/9 Molly89 válasza:
100%
szerintem inkább menj el dokihoz
2013. febr. 21. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Ez az egyik legveszélyesebb amit csinálsz. Ha a fertőzés elhatalmasodik a babádat elveszítheted. Még idősebb terhesség esetén is nemhogy a 12 hét előtt!

Menj orvoshoz!Azonnal!

2013. febr. 21. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

a terhesség nem az "akarok", "nem akarok" -ról szól. ha így állsz hozzám ne ess teherbe. az, h. valaki valamilyen eü. problémájával nem megy orvoshoz, az a saját felelőtlensége. de amikor terhes lesz, már egy másik emberért is felelős lesz, s nincs mákszemnyi joga sem veszélyeztetni ezt az életet!

nem vagy orvos, nem tudhatod milyen fertőzésed van. a canesten nem jó minden gombára. és ha félre kezeled magad felszállhat a fertőzésed, amitől meghal a babád! megérné a kockázat?

2013. febr. 21. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem biztos, hogy a canesten-t lehet terhesség alatt használni. És egyáltalán honnan tudod, hogy gombád van? Mert pl. bővebb folyás természetes a terhességnél (gomba nélkül is).
2013. febr. 21. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Terhesség és szoptatás

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

A készítmény rendeltetésszerű alkalmazása esetén a hatóanyagnak igen kis mennyisége szívódik fel, így nem valószínűsíthető az ártalmassága. Ennek ellenére a terhesség első három hónapjában és a szoptatás időszakában csak a kezelőorvossal történt megbeszélés alapján alkalmazható.

Szoptatás ideje alatt az emlők területén nem alkalmazható!

2013. febr. 21. 09:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem volt 10 hetesen, sárga folyásom volt és égő érzésem. Canesten Combit adott rá a doki, mert elvileg mást nem lehet használni a 12. hét előtt!(mint pl klion d100)

A lényeg, h applikátor nélkül tedd fel a tablettát!De szerintem is beszéld meg az orvosoddal!Az a legbiztosabb!Én vettem még mellé Lactacyd femina plust is, direkt terheseknek való intim lemosó, dupla annyi tejsavval mint a mi a normálba van!Nekem segített!

2013. febr. 21. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne állíts fel magadnak diagnózist. Menj inkább dokihoz, mert nem akarásnak nyögés a vége!!!
2013. febr. 21. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de butasag lenne nem elmenni orvoshoz. Honnan tudpd, hogy gombad van??? Ezt a tunetek alapjan es ranezesre a legprofibb orvos sem tudna megmondani pontosan. Csak a laborban tudjak ezt megnezni, mert annyi bacis fertozes van hasonlo tunetekkel, mint a gomba. Es csak arthatsz magadnak es a babadnak, ha nem vetetsz le kenetet egy szakembernel.
2013. febr. 21. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul a terhesség alatt elég sűrűn kell dokihoz járni, meg védőnőhöz, hogy a labor vizsgálatokról ne is beszéljek. Majd ahhoz sem lesz kedved?
2013. febr. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!