Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintem huvelygombam van,...

Szerintem huvelygombam van, el akarok menni dokihoz, de az unnepek alatt nem lehet csak januar kozepen, addig mit tegyek? Canesten kezeles? Orvosok velemenyere is kivancsi lennek NAGYON?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Bemész a patikába és kérsz vmi receptmenteset a gyógyszerésztől.(canesten pont jó)Ne szenvedjél januárig. Ha meg mégsem hüvelygomba volt, akkor vagy rosszabb lesz vagy tovább szenvedsz. Ha mégis az, a canesten meggyógyítja s örömbódottá.
2012. dec. 23. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Vagy rosszabb? Akkor nem csinaltam semmit
2012. dec. 23. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Betadine hüvelykúp: nagyot nem tévedhetsz, mert gombás és bakteriális fertőzésre is jó.

Viszont jódot tartalmaz. Ennek két hozadéka van: aki jód érzékeny az nem használhatja, illetve tisztasági betét használata szükséges, mert megfogja a fehérneműt.

2012. dec. 23. 20:45
 4/4 anonim válasza:

Ha van otthon sima Betadine, tampont jól áztass el vele, és három egymást követő éjjel rakd föl!

Egy barátnőm anyja szülész- nőgyógyász főnővér egy klinikán, ő tanácsolta, mikor nem jutottam el dokihoz

2012. dec. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!