Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jogosan vagyok ideges a...

Jogosan vagyok ideges a leendő nagyszülőkre, ha azok a baba nemére vannak raporogve?

Figyelt kérdés

Főleg apukám.. Kijelentették, hogy ok biztosak benne, hogy fiú..

Mi mindkettőnek örülünk és teljesen mindegy nekünk a neme.

A nagyszülők meg az őrületbe kergetnek ezzel.

Csütörtökön megyünk a 18.heti ultrahangra, akkor már 19 hetes leszek. Bennünket a férjemmel csak az érdekel, hogy azt mondjak minden rendben a babával és nem a neme izgat, a szüleim meg folyton ezt hajtogatják.

Mintha ha kislany akkor az már baj lenne..

Apukám hogy azonnal telefonáljunk..nekem meg semmi kedvem azonnal felhívni őket.

Volt valakinél ilyen? Szerintetek is gaz, hogy ezen pörögnek?

2017. dec. 20. 07:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én megértelek, nàlunk a mamàk nagyon kislànyt akartak, én pedig tuti biztos voltam benne hogy lànyos anyuka leszek, màs nem lehetek.

Fiú lett, a 16.héten 4D-n derült ki. Kicsit csalódott voltam, de ettől meg borzalmas lelkifurdalásom lett, mert a lényeg 2 vetélés utàn mégis csak az volt, hogy egészséges, úton van, és minden rendben.

Nade mikor felhívtam anyut, képes volt sírni, hogy nem lány lesz. Nagyon rosszul esett! Anyósomnak személyesen mondtuk el, ő annyit reagált hogy kàr, és nagyon reméli hogy próbàlkozunk tovább egy kislányért :/ (nem) A fiam màr 4 éves, pacnivá olvadva imàdjàk mindketten.

Anyós néha még felhozza a de kell egy testvér (hátha lány lenne...) témàt, de nagyon könnyen leszerelem, mert a férjem is egyke ;)

2017. dec. 20. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!