Jogosan vagyok ideges a leendő nagyszülőkre, ha azok a baba nemére vannak raporogve?
Főleg apukám.. Kijelentették, hogy ok biztosak benne, hogy fiú..
Mi mindkettőnek örülünk és teljesen mindegy nekünk a neme.
A nagyszülők meg az őrületbe kergetnek ezzel.
Csütörtökön megyünk a 18.heti ultrahangra, akkor már 19 hetes leszek. Bennünket a férjemmel csak az érdekel, hogy azt mondjak minden rendben a babával és nem a neme izgat, a szüleim meg folyton ezt hajtogatják.
Mintha ha kislany akkor az már baj lenne..
Apukám hogy azonnal telefonáljunk..nekem meg semmi kedvem azonnal felhívni őket.
Volt valakinél ilyen? Szerintetek is gaz, hogy ezen pörögnek?
Nyugodj meg szerintem. Érzékenyen érint a téma, de ez engem is zavarna. Ha lány lesz nem fogják úgy szeretni?
Sajnos nálunk is ez van. Nagyszülőknek a fiú az isten, a kislányt szemmel láthatóan nem rajongják annyira. Hogy a kislány észreveszi-e? -igen. Meg is kérdezte, hogy miért csak öccsével játszik a papa és miért csak őt viszi ki sétálni.
Mi mondtuk a nagyapjának, hogy álljon le, vagy egy ideig nem látogatjuk meg őket...
Az en anyukam csak azert " szeretett volna "
Jobban fiut, mert ket lanya van, plusz egy lany unoka. De telhesen mindegy lett volna, egyebkent en is kiskorom ota fiura vagytam, de mindegy volt, viszont tuti mindenki a szive melyrn vagyik valamire, nincs ezzel gond.
A nagybatyjamnak 3 fiutestvere van ( csak volt sajnos midenki meghalt mar) . 3 fia, es 8 fiu unoka utan jott egy lany. Ja es 4 unokaoccs. Akkorceoda, hogy lanyra vagyott ?
Nem kell ebbol ekkora problemat csinalni, hisztizni a semmin.
Szia, nem vagy egyedul, sot nalunk rosszabb volt a helyzet, aposom kijelentette, miutan mar megszuletett a lanyunk, hogy de kar, hogy nem fiu.
Na ez volt aza pont, hogy ereztem a torkanak tudnek menni...
Nekem anyosom ilyen! Elso gyerek lany lett, feszt azon lovagolt amig meg nem szuletett, hogy biztos fiu! Mondom kizart mert genetikai vizsgalatot vegeztek... dns nem hazudik! Akkor se hitt nekunk. Aztan azon lovagolt, hogy biztos ikrek mert nagy hasam volt... kesz voltam mar tole.
Parszor elszolta magat mig pici volt a baba, hogy hat mindig is fiura vagyott, igy meg ugy... jott mindig a sz@rsagaival.
Most ujra babat varok. Parommal ismet lanyt szerettunk volna, nem szegyenlem, egyszeruen ez all kozelebb a szivunkhoz....
Kiderult kisfiu.... anyossal nem lehet birni! Azt hiszi neki fogom szulni! Majd rajon....😩😤
Persze mi a fiuval is megbaratkoztunk, es legfokepp az szamit h minden rendben van idaig.
En megertelek!;) habar egy szulo mas mint egy anyos v apos.;)
Szerintem izgatottam ők is.
Gondolj bele az ő idejükbe a szülésnél derült ki a neme most meg már milyen hamar.
Mindig is érdekelte az embereket a baba neme ezert van hogy a pocakforna hányás ilyesmik alapján tippelnek.
Ne vedd ennyire komolyan. Minden döntés a tiétek pl név választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!