Jogosan vagyok ideges a leendő nagyszülőkre, ha azok a baba nemére vannak raporogve?
Főleg apukám.. Kijelentették, hogy ok biztosak benne, hogy fiú..
Mi mindkettőnek örülünk és teljesen mindegy nekünk a neme.
A nagyszülők meg az őrületbe kergetnek ezzel.
Csütörtökön megyünk a 18.heti ultrahangra, akkor már 19 hetes leszek. Bennünket a férjemmel csak az érdekel, hogy azt mondjak minden rendben a babával és nem a neme izgat, a szüleim meg folyton ezt hajtogatják.
Mintha ha kislany akkor az már baj lenne..
Apukám hogy azonnal telefonáljunk..nekem meg semmi kedvem azonnal felhívni őket.
Volt valakinél ilyen? Szerintetek is gaz, hogy ezen pörögnek?
Ráadásul a névválasztásnal is már előre tudom hogy apukám azt szeretne ha az ő nevet kapna..régebben én is ezt gondoltam mert tetszik a neve de most a férjemmel két egész más nevet választottunk ha fiú.
Egyszerűen bosszant ez hogy folyamatosan a neme érdekli őket és tőlünk is pl apu kérdezte hogy “és mit szeretnetek?”.. mintha ez valami kívánságműsor lenne..
Szerintem ez tök normális. Mi is izgultunk, hogy fiaink vagy lányaink lesznek, és nekünk is volt favorizált nemünk, amit kicsit jobban vártunk. És én azonnal hívtam anyukámat az elsőnél, amikor kiderült, hogy mi a neme. :)
Szerintem nagyon terhes vagy, bocsi. :D
Attol h a nemere kivancsiak nem jelenti azt h nem drukkolnak es nem azba fontos, h egeszsegee legyen.
Herótom h megkerdezik fiu vagy lany lesz..es mondom h nemtudom. Erre megszolalnak h lenyeg h egeszseges legyen a tobbi mindegy. Nem ertem az osszefuggest.. attol h vkit erdekel a neme es izgul az automatikusan leszrja a gyerek egészséges? Vagy mi???:D nagyon idegesito..
27+4hkm
Én megértelek.
Amikor elsőt vártam, anyósék (nekik 2 fiuk van), állandóan drukkoltak, hogy lány legyen. Kiderült hogy fiú, onnantól minden uh után: " még mindig fiú?"
Második babánk lányka. Ahogy kiderült, ujjongtak (a 6 éves fiunk orra előtt) hogy "vééégre kislány".
Slussz poén: minkettőt leszarják. A lányunkat talán méginkább..
A nagyszuleim amikor eloszor lattak, videoztak es hallani a video alatt h végre egy punás.
5 fiu unoka utan mar megertem
Gyerekek amugy ebbol nem fognak fel semmit..legalabbis az unokabatyaim mintha megse hallották vna.
De ha 1 vagy 2.unoka akkor azert mar mas.
Megértelek. Anyósom is a normálisnál jobban rápörgött a dologra, csak ő lányért drukkolt. Ezerszer elmondta, hogy mennyire lányt szeretett volna (férjem az egyetlen gyereke), de csupa olyan okot hozott fel, amire csak forgatni tudom a szemem. Inkább játékbaba kellett volna neki, akit kedvére cicomázhat. Lányunk lett, akinek mára (2 évesen) nagyon szépen alakul az önálló ízlése, anyós pedig úgy csinál, mint egy dacos gyerek, amikor a lány elsírja magát az általa hozott ruhadarab láttán. Engem okol, hogy "hogy nevelem az ízlését".
Egyébként pont a mániája miatt nem avattuk be egyből amint megtudtuk, hogy mi a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!