Mit gondoltok arról, hogy a leendő apuka csak a betöltött 12dik terhességi héten akarja megosztani a szűk családdal (ő és az én szüleim, nagyfiam), hogy érkezik a baba? (többiekkel persze később)
Előzménye: volt egy vetélésem novemberben,nem fejlődött rendesen, a 6dik héten ment el... :(
most 6 hetes vagyok, élő terhesség, minden rendben van eddig.
Megértem, hogy fél...de nem ettől fog megmaradni vagy elmenni, hogy tudnak róla vagy sem, szerintem. És Ők a szüleim, szüleink...akik másképp néznek rám, ránk ha tudják, hogy mért mondok valamire nem-et. Egy konkrét példa: nem akarok medencés strandra menni a nagynénémmel....
kompromisszum? 3 hét múlva újabb Uh.
Én a második babát anyukámnak a 12, apukámnak és a másik nagyszülőknek a 15, nagynèninek a 17. héten mondtuk el. A nagynéni a többi rokonnak elpletykálta :S
A legjobb bnőm tudta meg legelőször (7. héten), de csak azért mert együtt voltunk vásárolni és nagyon elkezdtem szédülni, gondoltam jobb ha tudja hogy terhes vagyoj ha elájulnék...
Én megértem. S mivel kettőtöké a baba, kompromisszumra kéne kötni ebben.
A harmadik babánál a szülőkkel a 13. héten közöltük, s titoktartást kértünk, mivel a korom miatt vártak rám még vizsgálatok. Így a tágabb család és az ismerősök csak a 20. héten tudta meg (a két gyerekünk is!)
Semmit nem vesztettek sem ők, sem mi. A strandot pl. ezer indokkal le lehet mondani.
Nàlunk is így volt vetélés miatt.
Végül a tizedik héten nem bírtuk tovàbb.
Sztem ne idegeskedj előre ezen.
Sokan nem közlik egyből.
Vàrd meg a következő uh-ot és akkor mondd meg neki hogy te most màr szeretnéd mit szól hozzá.gratulâlok:)
szerintem nincs ezzel baj. ha valamire nemet mondasz, anyukád úgy is sejteni fogja :)
mi mondjuk korábban megmondtuk, konkrétan megbeszéltük, hogy nem mondjuk el, aztán 9. hét körül mondtam a férjemnek, hogy anyám tudja, erre mondta, hogy ő is elmondta az apjának :D ennyit a nagy bejelentésről :D
de a gyerekünknek csak a 18. héten mondtuk el, akkor is úgy, hogy hát lehet, hogy... :)
Mi is megbeszéltük a férjemmel, hogy a 12. hétig nem mondjuk el senkinek, ha összejön a baba, maximum a testvéremnek, ugyanis olyanok a szülők mindkettőnk részéről, hogy a nagy örömködésben elmesélnék mindenkinek aki a Földön él :) Természetesen ez nem baj, csak nem szeretném ha a fél város tudná, és persze ott van az a mi van ha történik valami...
Megértelek Téged is, a férjedet is, de ha a férjedet jobban megnyugtatja az, hogy még vártok egy kicsit, akkor szerintem az a 2-3 hét nem oszt szoroz most már. :)
Mi 12.hetre terveztuk mindenkinek de 9.hetig birtuk masodiknal.
Elsonel 11.hetig majdnem.:)
En orultem h varni akart o is.
A szerelmunk kozos titka volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!