Hogy is használják ezt pontosan? 5 hetes a betöltött 5. héttől, vagy betöltött 4. héttől már 5. hétnek veszik?
Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, mi fog látszódni az uh-n. Pont 5 hetes leszek (akkor lesz, hogy 5 hete volt az utolsó menstruációm), amikor orvoshoz megyek.
Tudom, hogy még korai, de mivel már 33 múltam, szeretném, ha minél hamarabb látna doki. Szóval, akkor fog már petezsákot látni?
5 hét 0 naptól 5 hét 6 napig öt hetes terhes vagy. Ahogy az első mondja, mindig annyi hetes terhes vagy, ahányadik hetet már betöltötted.
Sokmindent még nem fog látni a doki, szerintem önmagában a korod (ami nem sok) nem indokolja, hogy ilyen korán menj, mert se te, se a doki nem lesz tőle sokkal okosabb. Egy dologra biztos jó lesz, az már fog látszani, hogy jó helyre (méhen belül) ágyazódott-e be. De ez meg nem korfüggő. Persze amúgy megértem, hogy minél előbb szeretnéd, hogy lásson orvos. :)
Nekem az is elég, ha elsőre petezsákot lát vagy sejt, csak kapjak valami "hivatalos" visszajelzést, meg hogy nehogy méhen kívüli legyen.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!