Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól nyugodhatok meg, a...

Mikortól nyugodhatok meg, a betöltött 12. hét első napján vagy majd a 13. héten?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sajnos bármikor lehet gond,de azt mondják az első trimeszter a kritikus Most vagyok 10+2,a 12.hét első napján megnyugodhatok már picit vagy majd csak a következő héten? Sajnos volt már 2 vetélésem,és egyenlőre nem tudom elengedni magam.

2016. febr. 26. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az, hogy az első trimeszterben gyakoribb a vetélés, nem jelenti azt,hogy később ne fordulna elő. És a bármi rossz esélye sem egyik napról a másikra csökken, hanem inkább napról napra egyre erősebb az embrió odabent, úgy gondolj rá. Koraszülésnél-tudom, rossz példa-sem mindegy, hogy 25 hetesen születik vagy 28 vagy 34...gondolhatod, hogy minél érettebb, annál jobb esélyei vannak.

Próbálj meg megnyugodni a terhességed korától függetlenül, és ha muszáj valamit elképzelned, képzeld azt, hogy odabent a gyermeked napról napra erősödik, ügyesedik és fejlődik szépen. Ha jóra gondolsz, megnyugszol és az a babádnak is jót tesz!

2016. febr. 26. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Szülés után kb 50 évvel.
2016. febr. 26. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Majd szules utan.

Arra gondolj, hogy nem lesz semmi baj!

2016. febr. 27. 00:22
 4/6 anonim ***** válasza:
~37. hétig aggódtam hogy ne menjen el, ne induljon korán. Utána meg a szülés miatt aggódtam hogy épségben kijöjjön. Miután megszületett, azért hogy egyen eleget, ne sárguljon be. Miután besárgult, múljon el gyorsan... végtelen aggódás az egész, közben csak azon igyekezz hogy próbáld megőrizni az ép eszedet és élvezni a gyerekezést.
2016. febr. 27. 07:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindig van miért aggódni. Mi nem mondtuk el a 12. hétig senkinek a babát, mondván, hogy addig lehet vetélés. Aztán betöltöttük, és akkor hallottam történeteket 20. hetes vetélésről, akkor azért aggódtam. Aztán betöltöttük a 20. hetet, és akkor hallottam koraszülésről, hogy mikortól életképes, akkor azt nézegettem mindig, hogy áh már ennyi hetesen életben maradna. Aztán hogy közeledik a szülés, hallok történeteket a bölcsőhalálról. Akkor a légzésfigyelőt szereztük be. De van egy olyan tippem, hogy ezzel a hozzáállással örökké aggódhatnék.

Szerintem teljesen felesleges az aggodalom. Élvezni kell, hogy van a bébi, és arra koncentrálni, hogy minden rendben lesz. Ha mégsem lesz minden rendben, akkor majd ráérünk akkor gondolkodni rajta, amikor konkrét probléma adódik, addig ezen parázni nagyon terhes.

2016. febr. 27. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Arra kell gondolni, hogy nem lesz baj.

A baratnommel egyszerre voltunk terhesek, vartuk a 12. hetet.

Aztan az o babaja sajnos a 27. heten meghalt. A masik baratnome akivel szinten egyszerre voltunk terhesek, koraszulott lett.

En is aggodtam, de ne ezen jarjon minden gondolatod. Nem lesz baj.

2016. febr. 27. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!