Azt tudni kell, h a családom nem könnyű eset. Most várom az első babám. Betöltött 33. hétben vagyok. Nos, mostanában mindennel felidegelnek. Most is el kapott a sírás. Már attól félek, h a babumnak lesz baja. Nálatok volt ilyen? Mitől lehet ez?
Nem derul ki, hogy kire gondolsz, mint csaladod, hogy mivel "idegelnek fel" es hogy mi a kerdesed....
Koltozz el, ha nem tudsz veluk egyutt elni.
Tökéletesen meg tudlak érteni!Az én családom is ilyen!Nekem is volt olyana terhesség alatt,hogy valaki annyira felhúzott,hogy sírógörcsöt kaptam,aztán meg azért sírtam,mert bűntudatom volt,hogy ezzel esetleg árthatok a babámnak!
Szerencsére a babámnak nem lett semmi baja,de még máig gyötötr a bűntudat emiatt!Én sajnos nem tudtam kiküszöbölni a problémát,mert nagyon közel élünk egymáshoz,neked viszont azt tanácsolom,hogy vagy egyáltalán ne vedd fel a telefont,vagy ha elkezdenek idegesíteni csapd le a kagylót és ennyi!Nagyon nagy pofátlanság egy terhes nőt annyira felhergelni,hogy sírjon.Főleg a család részéről nagy tapintatlanság ez,hiszen ők azok,akiknek leginkább támogatni kellene ilyenkor,amikor érzelmileg egyébként is labilis vagy,a hormonok miatt!
Ne hagyd,hogy felidegesítsenek,gondolj a kicsidre!
Boldog bababvárást kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!