Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki elvesztette csecsemőjét...

Aki elvesztette csecsemőjét mikor vállalt újra gyermeket?

Figyelt kérdés
2 hónapja meghalt 5 napos korában a kisbabám. Azóta a poklok poklát élem. Szeretnék anya lenni de nem tudom hogy milyem érzéseket váltana ki belőlem egy újabb terhesség. Nem tudom hogy tudnám e annyira szeretni mint az elveszített kislányomat. Nem pótlék babát akarok csak már évek óta szerettem volna gyermeket és nem tudom hogy vágjunk e bele újra. Aki volt hasonló helyzetben kérem hogy írja le a tapasztalatát mert nagyon félek hogy rosszul döntök az érzéseim terén ha újra gyermeket vállalunk.

2017. dec. 3. 17:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én os ismerőst tudok említeni, ill. nagybátyámék esetét. Ismerős családnál megszületett a picijük, 5 hetes volt mikor 1 reggel nem kelt fel. Csecsemőhalált halt. Ez tavaly januárban történt, áprilisban terhes lett újra, decemberben szült. Most újra terhes 20 hetes.

Nagybátyáméknál időre született a kislányuk haza is vihették a babát de 1 hetes korában elkezdett sárgát hányni és láthatóan nem volt jól. Bevitték a kórházba megállapították, hogy ki van lyukadva a vastag bele. Megműtötték de újra és ujra kijukadt neki. Többet nrm vihették haza 3 hónapos koráig húzták az életet. 1 évre rá megszületett a következő baba nem vártak ők sem sokaig vele.

Őszinte részvétem

2017. dec. 6. 20:03
 22/26 anonim ***** válasza:
93%
Részvétem.. Egy ismerősöm elvesztette hosszú küzdelem után a három éves kislányát, iszonyúan megviselte. Azóta született két gyermeke de az amin keresztül ment örökre beleéget. Elfelejteni sose lehet csak csillapítani..
2017. dec. 6. 20:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy batyjam, fel napot elt csak mivel nagyon beteg volt a szive. Anyum harom honapra ra direkt teherbe is esett velem, miutan megszulettem, reszben csokkent a fajdalmuk.
2017. dec. 9. 14:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Uram Isten, ezek nagyon durvák :(
2017. dec. 9. 23:45
 25/26 ildibrexy ***** válasza:
100%
Nekem a 8. hónapban született halva a kisfiam. Utána 5 hónappal már terhes lettem. Csak ez segített nekem tulélni ezt a tragédiát. Teljesen megértelek ugyanezt éreztem amit te. Majd te is érezni fogod, hogy mikor jön el az idő egy újabb terhessegre. Mindenkinek különböző idő kell hozzá.
2017. dec. 23. 00:52
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Sírva olvasom a hozzászólásokat.

Kérdező, nagyon sok erőt, kitartást kívánok neked, ennél szörnyűbb dolog nem is történhet egy emberrel.

Az én lelkem eléggé gyenge, nem vagyok egy erős alkat, nekem biztos nem lenne elég pár hónap, valószínűleg éveket várnék egy újabb terhességig. De ha te most úgy érzed, hogy készen vagy rá és a fizikai állapotod engedi, akkor vágjatok bele szerintem.

2017. dec. 23. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!