Aki elvesztette csecsemőjét mikor vállalt újra gyermeket?
Én os ismerőst tudok említeni, ill. nagybátyámék esetét. Ismerős családnál megszületett a picijük, 5 hetes volt mikor 1 reggel nem kelt fel. Csecsemőhalált halt. Ez tavaly januárban történt, áprilisban terhes lett újra, decemberben szült. Most újra terhes 20 hetes.
Nagybátyáméknál időre született a kislányuk haza is vihették a babát de 1 hetes korában elkezdett sárgát hányni és láthatóan nem volt jól. Bevitték a kórházba megállapították, hogy ki van lyukadva a vastag bele. Megműtötték de újra és ujra kijukadt neki. Többet nrm vihették haza 3 hónapos koráig húzták az életet. 1 évre rá megszületett a következő baba nem vártak ők sem sokaig vele.
Őszinte részvétem
Sírva olvasom a hozzászólásokat.
Kérdező, nagyon sok erőt, kitartást kívánok neked, ennél szörnyűbb dolog nem is történhet egy emberrel.
Az én lelkem eléggé gyenge, nem vagyok egy erős alkat, nekem biztos nem lenne elég pár hónap, valószínűleg éveket várnék egy újabb terhességig. De ha te most úgy érzed, hogy készen vagy rá és a fizikai állapotod engedi, akkor vágjatok bele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!