Aki elvesztette csecsemőjét mikor vállalt újra gyermeket?
Szia!
Őszinte részvétem :( A szivem szakadt meg ahogy olvastam.
Mivel csak 2 hónapja történt ez a tragédia,fel kell dolgoznod az elvesztését,és érezni fogod ha készen állsz egy terhességre lelkileg. Tudom hogy örökké fájni fog,de ha lesz kisbabád idővel akkor a szívednek hatalmas gyógyír lesz a másik pici elvesztése után. És ugyan úgy fogod szeretni ahogy a másik kicsit szeretted. Őt nem fogja pótolni mert ő egy másik csöppség volt. Mindenképp vállaljatok babát,ne félj nem fog megtörténni újra. Ha úgy érzed feldolgoztad,készen állsz akkor vágj bele. Életed legjobb döntése lesz. Az élet értelme,a legnagyobb boldogságod lesz. A legjobbakat kívánom neked! És kitartást
Őszinte részvétem!!! Ez borzasztó tragédia !!!!
Csal családi esetet tudok említeni. A testvérem szinten 5 naposan halt meg . Anya összeroppant nyilván nagyon. Mai napig sokszor eszébe jut pedig már 30 éve . Neki 2,5 ev kellett mire újból terhes mert lenni . Neki ennyi volt a mély gyász. Ezt te fogod erezni mikor állat készen. Rengeteg erőt kívánok neked!
Őszinte reszvetem!😭
Megkerdezhetem, hogy mi tortent, hogy attol felsz megismetlodik?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!