Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki elvesztette csecsemőjét...

Aki elvesztette csecsemőjét mikor vállalt újra gyermeket?

Figyelt kérdés
2 hónapja meghalt 5 napos korában a kisbabám. Azóta a poklok poklát élem. Szeretnék anya lenni de nem tudom hogy milyem érzéseket váltana ki belőlem egy újabb terhesség. Nem tudom hogy tudnám e annyira szeretni mint az elveszített kislányomat. Nem pótlék babát akarok csak már évek óta szerettem volna gyermeket és nem tudom hogy vágjunk e bele újra. Aki volt hasonló helyzetben kérem hogy írja le a tapasztalatát mert nagyon félek hogy rosszul döntök az érzéseim terén ha újra gyermeket vállalunk.

2017. dec. 3. 17:56
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%

Szia!

Őszinte részvétem :( A szivem szakadt meg ahogy olvastam.

Mivel csak 2 hónapja történt ez a tragédia,fel kell dolgoznod az elvesztését,és érezni fogod ha készen állsz egy terhességre lelkileg. Tudom hogy örökké fájni fog,de ha lesz kisbabád idővel akkor a szívednek hatalmas gyógyír lesz a másik pici elvesztése után. És ugyan úgy fogod szeretni ahogy a másik kicsit szeretted. Őt nem fogja pótolni mert ő egy másik csöppség volt. Mindenképp vállaljatok babát,ne félj nem fog megtörténni újra. Ha úgy érzed feldolgoztad,készen állsz akkor vágj bele. Életed legjobb döntése lesz. Az élet értelme,a legnagyobb boldogságod lesz. A legjobbakat kívánom neked! És kitartást

2017. dec. 3. 18:30
 2/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Januártól lehet újra própróbálkoznunk, igazából nagyon szeretnék másik babát de nem tudom hogy merjünk e bele vágni. A párom is nagyon szeretné
2017. dec. 3. 18:54
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
Neked kell megfogalmaznod, hogy pontosan mi tart vissza egy újabb terhességtől. Illetve ilyen helyzetben érdemes lenne pszichológust keresni, aki segít a gyász megfelelő feldolgozásában és abban is, hogy a következő terhességet jó pszichés állapotban tudd kihordani.
2017. dec. 3. 19:05
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem!!! Ez borzasztó tragédia !!!!

Csal családi esetet tudok említeni. A testvérem szinten 5 naposan halt meg . Anya összeroppant nyilván nagyon. Mai napig sokszor eszébe jut pedig már 30 éve . Neki 2,5 ev kellett mire újból terhes mert lenni . Neki ennyi volt a mély gyász. Ezt te fogod erezni mikor állat készen. Rengeteg erőt kívánok neked!

2017. dec. 3. 19:11
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem :(
2017. dec. 3. 19:13
 6/26 A kérdező kommentje:
Járok pszihológushoz. Most fogok majd másodjára menni hozzá jövőhéten. Igazából attól félek hogy nem ad majd az új baba akkora boldogságot mint a kislányom, félek hogy nem fogom tudni őt úgy szeretni. Félek attól is hogy megismétlődik. Nem tudom elképzelni hogy hogy lehet egy babát úgy szeretni hogy közben egy másikat gyászolok. Vagy feledtetni fogja valamennyire?
2017. dec. 3. 19:15
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2017. dec. 3. 19:24
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondanám, hogy feledteti, mert ezt soha nem lehet, de elvonja a figyelmet. Egy baba nagy terhelést jelent, kevés alvás, sok teendő - ez valamennyire eltereli a gondolatokat.
2017. dec. 3. 19:27
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem:( Mi történt ?:(
2017. dec. 3. 19:28
 10/26 anonim ***** válasza:
84%

Őszinte reszvetem!😭

Megkerdezhetem, hogy mi tortent, hogy attol felsz megismetlodik?!

2017. dec. 3. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!