36 hetes kismamaként váltanátok-e orvost, ha úgy érzitek elvesztette a bizalmatokat?
Nekem az első gyerekkel összesen 3 orvosom volt, az utolsó váltás 38 hetesen volt.
Ha Te úgy érzed, hogy csalódtál, és a szülésnél is ilyen lehet, és esetleg még jelölted is van, akkor miért ne?
De biztos kapsz majd olyan válaszokat is, hogy a doki is csak ember, meg hogy inkább nála szülj, mint egy idegennél. Ki hogy érzi. :) Én nem járok olyanhoz, akinek nem tetszik a viselkedése, akiben nem bízom.
Kérdés hogy ha váltasz akkor ott maradsz e,úgyértem abban a kórházban fogsz e szülni mert ha igen akkor elég kellemetlen hogy esetleg ott találkoztok vagy hasonló.Nemtudom érted e amit írni szeretnék.Mondjuk ez személyiség függő is.ÉN pl. nem bizti hogy ezért ott hagynám főleg ha ezelőtt meg tök jól végezte a dolgát.De ezt mindenki maga érzi.Én pl. orvost váltottam igaz még a terhesség elején,de nem maradtam abban a kórházban pont ez miatt hogy utána egy esetleges találkozás ne okozzon kellemetlenséget,de ez lehet hogy ez meg téged nem érdekel.Nem tudom mennyire voltam érthető?!
Üdv: 33 hetes km.
A 3. válaszoló vok.
De ez attól függ hogy ki mióta ismeri a dokiját,mert pl. akitől én megváltam már jó pár éve hozzá jártam és kórházban is a sok betege közül kiszúrt minket a férjemmel.Na ezekután nem hinném hogy ha máshoz megyek akkor nem ismert volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!