Anyukák! Akad köztetek olyan, akinek a párja elvesztette az állását? Hogyan éltek meg?
Sajnos férjem munkahelyén repesgetik, hogy becsődölnek...
Az én gyedem elmegy a lakáshitelre, emellett még ott a rezsi és a babának is kellenek dolgok ugye.
Teljesen kétségbe vagyok esve.
Ő jól keresett, nem tudom mi lesz így velünk, a babánk 3 hónapos.
Sajnos munkát találni nem tudom mikor fog, szakmunkás végzettsége van, biztos nem lesz könnyű:S
szia!2008.szeptemberébe megszületett a kislányunk,utána hónapban beköszöntött a válság,és páromat kirúgták.Szegény totál padlót fogott,és ugy rájárt a rúd,hogy ahova el tudott helyezkedni,vagy agyon dolgoztatták a semmiért,utána ahova elment meg nem fizették ki,és a papirokat sem adták neki vissza még a mai napig sem!!!Kb 13 hónapja sikerült találni egy munkahelyet,amit szeret is,de ott meg most három céget összevonnak,és el kell bocsájtani egy csomó embert,és félő,hogy ő is köztünk lesz,mivel még nincs ott olyan hosszú ideje,és gondolom inkább a régi embereket tartják meg.Mert azért a 13 hónap ilyen szempontból nem sok sajnos,mert vannak akik már 30-40 éve ott vannak,nyilván nem azokat küldik el.
Ugyhogy most mi is félünk nagyon,szóval megértelek,és nagyon sajnálom.Nem könnyű,az biztos.Minden jót,egy 21 hónapos kiscsaj anyukája
Köszönöm a válaszokat!
nagyon sajnálok mindenkit...:(
Remélem , mihamarabb rendbe jön az életetek, akinek még vannak gondjai!
Kedves 3.válaszoló!Őszinte részvétem nektek!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!