Aki elvesztette kisbabajat, hogy tudott tovabb lepni?
már hogy missed ab vagy a megszült kisbaba tragédiája?
nekem missed ab volt négy hete még nincs menses várunk 5-6 hónapot.
az első hetet végigsirtam hogy nekem most kell baba de aztán megnyugodtam... nagyon hiányzott. 10 hetes embrio volt. megállt a szive nem volt beteg.
Carmen most újból aggódok egy kicsit a válaszod miatt. épp tegnap sikerült megnyugtatnia az uh-nak. :(
azt hiszem végig ettől fogok rettegni, de a 12. heti vizsgálatig biztos. olyan nehezen telnek a hetek. pedig próbálom élvezni.
és te észrevettél valamit az egészből? görcsöltél esetleg? vagy hidegzuhanyként ért a vizsgálati eredmény?
8+2 hetes
Sajnálom ... és Ti mikorra szeretnétek a következő kisbabát?
bár ez olyan hogy AZT a babát már nem pótolhatja de talán feledteti.
én elkezdtem vezetni vele babanaplót és el fogom tenni úgy hogy a 11. heti bejegyzés már nincs meg benne de tudják a tesói hogy lett volna Ő ..
(mégha abszurdnak tünik is)
rószaszines folyásom volt vasárnap és hétfőn aztán szóltam a páromnak hogy nekem ez nem tetszik Kincsővel - első baba- ilyen nem volt.
nincs orvosom felhivtam a klinika ügyeletét ott elmondtam a szülészeten az ügyeletesnek és azt mondta hogy menjünk be megnéz.
egy kis monitoron láttuk a babát de csak lebegett nem mozgott és nem láttuk hogy dobogott volna a szive. nem számitottunk ilyesmire anyosomnál volt a lány a férjem ment érte én meg bennt töltöttem az éjszakát hogy ha megindul a vetélés már nem tudtuk volna hová tenni a lánykát.
nem indult meg az éjjel se másnap reggel 9 kor újabb uh akkor már nem láthattam délben mütöttek és négykor hazaengedtek.
:( köszönöm. akkor a vérzésre figyelek és ha nincs, próbálok nyugodt és optimista maradni.
Remélem hamarosan összejön a következő babátok és vele nem lesz semmi baj!
13.12-es nagyon sajnálom.
igen kell egy kis szünet utánna hogy ne a baba utáni baba legyen...
Semmit sem vettem eszre tok jol voltam, csak mentem echora es mondta a doki, hogy nincs szivhang, majdnem elajultam.Masnap mar el is vettek tolem.
De te 8 hetes kismami ne is gondolj ilyenre neked egy egy egeszseges kisbaba van a szived alatt es minden a legnagyobb rendben lesz!!!
13.16.nak !
nem volt vérzés csak rózsaszin...
igen én is remélem most kicsit kikapcsolódunk -épp együtt fogyózom a férjemmel - vagyis csak egészségesen élünk ez leköt meg a csepp.
nem tudnék most újra babát várni.
Nektek drukkolok!!! Minden jót és nem lesz semmi baj!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!