Van olyan aki elvesztette a babát fél idős terhesen? Miért?
Ez még anyuval fordult elő 22évvel ezelőtt. 22-23 hetes volt, mikor megindult az ikerszülése minden előjel nélkül. Nem lehetett visszatartani. Mint utólag kiderült a két babának egy méhlepénye volt, és fele idő alatt felélték.. :(
Nagyon félek, hogy nálunk is valami baj történhet :(
Az egyik szomszédunknak tavaly a 24. héten elhalt a terhessége. Egy héttel korábban még nem volt semmi probléma, illetve végig problémamentes terhessége volt. Amikor ment ultrahangra, már nem élt a baba :-(( Megállt a szíve.
Meg kellett szülnie...
Van már 2 nagyobb gyerekük és idén megszületett a harmadik is.
4ből 3 ikres. :-(
Bár ez a koraosztályon nem így volt, mikor a fiúkkal ott voltunk. Tele volt az osztály, 3 ikres volt de mind 30-32, én meg 35+5 hétre szültem.
Viszont volt egy csajszi, 24 hétre szült, előtte nap volt dokinál, minden ok volt, aztán másnap minden előjel nélkül elfolyt a magzatvíz. Császárral kivették, és a doki közölte vele hogy ez a baba nem fogja túlélni. ÉS....:Hála Isten ez a történet jól végződött (doki bocsánatot is kért tőle a kijelentéséért), sokat voltak kórházban, július végén szült a csaj és decemberben karácsonyra mehettek haza. Ma már 20 hós,
Szia!
Én 2 hónapja vesztettem el a kisfiam 22. terhességi hétben. Végig probléma mentes terhesség volt. Egyszer csak megindult a vérzés, kinyílt a méhszáj, már nem volt mit tenni. A szövettanból kiderült hogy gyulladás okozta:(
Miért kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!