Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A rossz megérzéseim bejönnek....

Lavórka kérdése:

A rossz megérzéseim bejönnek. Kerestem babaruhákat, gondolva kollégám unokájára. Ekkor egy megérzés, baj lesz. Ma mondta, hogy sajnos 5 hónapos terhesen elvesztette a babát. Miért nem tudok jót megérezni? Most olyan érzés mintha én lennék a hibás. JO

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Te vagy a kiválasztott.
2012. jan. 5. 19:25
 2/7 Tom Benko ***** válasza:
Véletlen egybeesés, amit azonban az agy összekapcsolt hasonló tartalmuk miatt. Próbálj pozitív dolgokra gondolni.
2012. jan. 5. 20:05
 3/7 anonim válasza:
0%
alapíts vallást, követünk, LÁTÓ!!
2012. jan. 5. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen velem is szokott lenni. És borzalmas. Mondjuk nekem inkább az ördögöt a falra festeni jön be sajnos. De ha azt mondom, bár találnék egy húsz-ezrest, az tuti, nem jön be. De ha kimondok valami rosszat sejtőt, az úgy lesz.:( Most már ha eszembe jut valami, akkor az ajkamba harapok és magamba fojtom. Igaz, ez nem teljesen ide tartozik, de sajnos vannak ilyen piszkos egybeesések, véletlenek, vagy egyszerű pech vagy szerencsétlenség. Te nem lehetsz hibás, hiszen itt nincs hibás. Ez a kő kemény élet, elszomorító, de más is veszíti el a babáját, minden ok nélkül. Nincs értelme magadat hibáztatni.
2012. jan. 5. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
ezért nem szoktak előre babaruhát venni
2012. jan. 5. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:
nem hibáztatom magamat,csak olyan mintha...nem ez volt az első eset,hogy ilyen történt velem,és nem csak apróságok hanem ennyire rossz dolgok.
2012. jan. 6. 04:43
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

Nekem is vannak ilyen mgérzéseim és figyelek is rájuk.

Unokatsóm halálakor azt álmodtam, hogy fwhér ködben állok és valaki fulldoklik. Másnap hívtak hogy a 19 éves unokatesóm vízbe fulladt éjfél körül. És én is éjfél körül "láttam" ezt, mert mindig éjfél körül eltem szoptatni a kislányom.

Pár hete szült kolléganőm, voltam is bent nála minden rendben volt, aztán fura érzés fogott el. Rá 2-3 hétre hívom, biztos otthon vannak nagy az öröm + szülinapja is van, de kinyomkodta a telefont, aztán másnap is ... Végül mikor visszahívott mondta, hoyg egy este arra kelt, hogy nagyon vérzik. A méh nem húzódott vissza és majdnem elvérzett. Ki kellett venni. AZóta jól van minden rendben.

Sajnos több ilyet is tudnék mondani, nagy része rossz megérzés :(:( és akkor ezt nem is tudom megmondani, csak hogy valami lesz ami nem túl jó...

Nem vagy hibás ilyen típusú ember vagy és rajtunk kívül is van még pár...

2012. jan. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!