A rossz megérzéseim bejönnek. Kerestem babaruhákat, gondolva kollégám unokájára. Ekkor egy megérzés, baj lesz. Ma mondta, hogy sajnos 5 hónapos terhesen elvesztette a babát. Miért nem tudok jót megérezni? Most olyan érzés mintha én lennék a hibás. JO
Nekem is vannak ilyen mgérzéseim és figyelek is rájuk.
Unokatsóm halálakor azt álmodtam, hogy fwhér ködben állok és valaki fulldoklik. Másnap hívtak hogy a 19 éves unokatesóm vízbe fulladt éjfél körül. És én is éjfél körül "láttam" ezt, mert mindig éjfél körül eltem szoptatni a kislányom.
Pár hete szült kolléganőm, voltam is bent nála minden rendben volt, aztán fura érzés fogott el. Rá 2-3 hétre hívom, biztos otthon vannak nagy az öröm + szülinapja is van, de kinyomkodta a telefont, aztán másnap is ... Végül mikor visszahívott mondta, hoyg egy este arra kelt, hogy nagyon vérzik. A méh nem húzódott vissza és majdnem elvérzett. Ki kellett venni. AZóta jól van minden rendben.
Sajnos több ilyet is tudnék mondani, nagy része rossz megérzés :(:( és akkor ezt nem is tudom megmondani, csak hogy valami lesz ami nem túl jó...
Nem vagy hibás ilyen típusú ember vagy és rajtunk kívül is van még pár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!