Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ez az érzés, van valami...

Mi ez az érzés, van valami neve? (lent)

Figyelt kérdés

Csomószor van úgy hogy mondjuk sétálok barátnőmmel és akkor éppen rádöbbenek hogy van barátnőm

Vagy hogy bátyám már elköltözött .

Ez olyan érzés mintha egy álomból kelnék föl mintha addig másik énem lett volna "fent"

2011. aug. 29. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is gyakran van, érdekes.
2011. aug. 29. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán tudatosság.
2011. aug. 29. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is megesett már, de nem tudom minek hivják.
2011. aug. 29. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is sokszor előfordul. Más helyzetekben is. Néha olyan gondolkodás megy végbe rajtam (kikövetkeztetések), hogy szabályosan büszke vagyok magamra. :) Én "kis megvilágosodásoknak" hívom ezeket.
2011. aug. 29. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ilyen velem is van, mondjuk ettől rosszabb is volt :( Zúgott a fülem, fájt a fejem és kb. minden "újnak" tűnt abban az állapotban: A körülöttem lévők, a folyosók (pont suliban voltam) és közben azt éreztem, hogy egyszer ez már történt velem, ezt már éreztem, ez olyan ismerős... Nem tudom mi volt az, de rám hozta a frászt, az ziher :D
2011. aug. 29. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekem olyan szokott lenni hogy egyszer csak rádöbbenek hogy élek hogy létezem hogy vagyok néha jó érzés néha nem
2011. aug. 30. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!