Mi lehetett ez az érzés (halálközeli)? Ma hajnalban arra ébredtem, hogy remeg az egész testem és mintha az életerőmet (lelkemet? ) szívná el valami.
Figyelt kérdés
Túl vagyok már a 30-on ezért nem néztem horror fimet és a mentális státuszom is teljesen rendben van.Kérnék minden gúnyolódó és értelmetlen válasz mellőzését!Nincs kedvem még újabb negatív érzéseket "kapni".Borzasztó volt megélni ezt 2gyermekes szülőként:(2011. aug. 15. 09:53
1/15 anonim válasza:
szoktam igy ébredni én is,mikor valami külső apró zajra felriadok,fekszem,és érzem h belül remegek,ez sztem normális.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Igen tudom Te mire gondolsz!Sajnos nekem ma nem is a remegésen volt a hangsúly hanem azon,hogy tényleg mintha szívtak volna ki belőlem erőt!De logikus magyarázatom nincs rá,hogy mi lehetett ez az érzés.
2011. aug. 15. 10:04
3/15 anonim válasza:
igen,ilyenkor baromi gyengének érzem magam.
4/15 A kérdező kommentje:
És ennek valami ésszerű magyarázata van?Nagyon hülye példa,de mint a harry potterbe a dementor támadás:)Persze "szellem"nélkül!
2011. aug. 15. 10:12
5/15 anonim válasza:
nem tudom,de nálam csak délutáni alváskor van,mikor "félfüllel" hallok vmi apró zajt és megébredek,de szinte csak félálomban vagyok.
gondolom nem mindegy megyik alvásszakaszban jön az ébresztő zaj.
6/15 anonim válasza:
Itt két eset lehetséges az egyiket a stresszes életvitel okozhatja ez az alvásparalízis, a másik az, hogy egy szellem tényleg leszívta az energiádat miközben aludtál mivel ők az élőktől veszik az energiát.
7/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Neked is köszönöm a válaszod!A két dolognak mi az oka és a következménye?Sokat segítene ha leírnád!Köszönöm!
2011. aug. 15. 10:59
8/15 anonim válasza:
Halálközeli élménynek ez nem nevezhető. Alvási rendellenességek igen gyakoriak, a népesség jelentős százaléka szenved tőle, természetesen eltérő mértékben. Oka lehet rengeteg minden például: nem megfelelő étkezés, stressz, mozgásszegény életmód, környezeti hatások, mentális problémák stb.
Nem kell többet beleképzelni mint ami valójában.
9/15 anonim válasza:
Elég ködösen írtad körül az eseményt, de ahogy elnézem, szerintem alvási paralízissel állsz szemben. Szinte minden emberrel megtörténik élete során akár többször is, nézz utána, mit jelent.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is!Sajnos kevésbé ködösen nem tudok fogalmazni.Máskor is volt már olyan amit előtettek leírtak,hogy hirtelen felébredtem és remegtem.Ez annyival volt más,hogy itt a fő tünet nem a hirtelen ébredés és remegés volt.Ma reggel a mellkas magasságából kiinduló szívó érzés volt,ezt másképp nem tudom leírni.Olyan volt mintha (ahogy már írtam)kiszívják az ember energiáját.Na erre a "szívó" remegő érzésre ébredtem.A mellkasom egész de.fájt és gyenge voltam.
2011. aug. 15. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!