Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt halálközeli élményed?

Volt halálközeli élményed?

Figyelt kérdés

Például öngyilkos akartál lenni, vagy klinikai halál állapotában voltál.

Látta a "fényt"?

Tudni akarom ,hogy van-e túlvilág mert nekem nem sok van már hátra.

2011. szept. 1. 09:21
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
77%
hála a jó istennek még nem volt de nem is szeretnék olyanba bele esni!!!!
2011. szept. 1. 09:25
 2/23 ava87 ***** válasza:
Idáig szerencsére nem fajult a dolog, de egyszer majdnem megfulladtam, na az nagyon rossz volt. Balatonon voltunk, még gyerek voltam, és pont a stég aljáig ért a víz, szóval nem volt a víz, meg a stég között semmi. Azzal szórakoztunk, hogy keresztbe átúszunk alatta. Én meg a sokadik ilyennél valahogy kicsit megkavarodtam, és nem keresztben, hanem hosszában kezdtem úszni alatta, és hiába úsztam úsztam, nem tudtam kijönni, akkor iszonyúan bepánikoltam, kb. biztos voltam benne, hogy nekem most annyi. Aztán szerencsére kihúztak.
2011. szept. 1. 09:26
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére nem, de párom anyukájának leállt a szíve, mikor a második gyerekét várta (7 hónapos terhes), akkor ő látta az orvosokat, amint próblják őt újraéleszteni. Nem nagyon szeret mesélni róla, láttam, h rázza a hideg, mikor erről beszélt.
2011. szept. 1. 09:26
 4/23 anonim ***** válasza:
66%
Volt. Csak azok látnak fényt, akik még visszajönnek. Egyebet nem mondhatok. Vessél számot a cselekedeteiddel, a jókat jól jegyezd meg, mert csak azok számítanak és az Isten kegyelme.
2011. szept. 1. 09:32
 5/23 anonim ***** válasza:
Miért nincs sok hátra neked,halálos beteg vagy?
2011. szept. 1. 09:50
 6/23 A kérdező kommentje:
2011. szept. 1. 10:03
 7/23 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom!Velem nem történt még ilyen,mármint csak a tudatomban,mivel igaziból nem voltam életveszélyben.De mégis az az érzés a világ legrosszabb érzése volt,amit valaha is átéltem.Nagyon súlyos pánikrohamom hiperventillációval,és 100%-ra biztos voltam benne,hogy meg fogok halni,elsötétült a világ,meg akartam fulladni,nem kaptam levegőt,a mellkasomat valami olyan hihetetlen erővel nyomta össze,hogy már alig bírtam elviselni a fájdalmat, és önkívületi állapotban ordítottam torkom szakadtából.Jóval utána derült ki a vizsgálatokból,hogy semmi testi bajom nincs,és nem voltam életveszélyben,de az az érzés még mindig itt van bennem,de a haláltól már nem is félek annyira.Igaz,ha most olyan helyzetben lennék mint te,egész biztos máshogy gondolkodnék,de az is lehet,hogy hasonló módon kapaszkodnék a spirituális világba,a természetfeletti dolgokba,a lélek titkaiba,és minden egyébbe amit még nem ismer az ember annyira.
2011. szept. 1. 13:05
 8/23 anonim ***** válasza:
Találtam egy nagyon érdekes oldalt,ahol leírják a haldoklás fázisait,ami így elég szörnyen hangzik,de nagyon igaznak tűnik. [link]
2011. szept. 1. 13:08
 9/23 anonim ***** válasza:

Olvastam előző kérdésed is. Ha megszeretnél gyógyulni, akkor ajánlom szerezz be rengeteg füvet, és szívj. Bár nem minden ráktípus ellen hatásos, legalább a hányingered enyhíti, és valamivel jobban fogod magad érezni. :) Ha hiszel benne, talán még meg is gyógyít, de ahhoz hinned kell, az utolsó percig.

Ha pedig a túlvilágra vagy kíváncsi: *****

Illetve ha megakarod tapasztalni: Dimetil-triptamin.

Ne félj mindenesetre. Valószínűleg tovább fogsz élni, talán egy jobb helyen.

A párhuzamos univerzumbeli énekkel pedig az az egyetlen baj, hogy mindenhol ugyan abban a testben létezel. A szellemed, az elméd csak ezek közt "ugrál". Minden egyes gondolattal ezek közt "utazol", váltogatod őket véletlenszerűen.

Kitartás, és jobbulást! ;)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. szept. 1. 14:39
 10/23 anonim ***** válasza:

Sajnálom, h ez van veled. Nemrég egy nagyon kedves ismerősömet vesztettem el. Ő is két hónapot élt a diagnózis után. Inkább ne foglalkozz a halállal, mert senki nem tudja mi lesz. Csak élő emberek tudják a teóriájukat elmondani, azzal meg mire mész, ha örökre becsukod a szemed? Mint már írtam, a párom anyukájának volt halál közeli élménye, de ez pillanatokban mérhető, ez nem mérvadó valakinek, aki tényleg eltávozik.

Azt tanácsolom, h ne befelé figyelj, hanem kifelé. Élvezd az utolsó napokat és add meg a téged szeretőknek, h mosollyal mész el és nem szorongással. Én csak abban bízom, h a halál után már jobb lesz, nem lesznek lelki terhek, csak pihenés.

2011. szept. 1. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!