Volt halálközeli élményed?
Például öngyilkos akartál lenni, vagy klinikai halál állapotában voltál.
Látta a "fényt"?
Tudni akarom ,hogy van-e túlvilág mert nekem nem sok van már hátra.
Olvastam előző kérdésed is. Ha megszeretnél gyógyulni, akkor ajánlom szerezz be rengeteg füvet, és szívj. Bár nem minden ráktípus ellen hatásos, legalább a hányingered enyhíti, és valamivel jobban fogod magad érezni. :) Ha hiszel benne, talán még meg is gyógyít, de ahhoz hinned kell, az utolsó percig.
Ha pedig a túlvilágra vagy kíváncsi: *****
Illetve ha megakarod tapasztalni: Dimetil-triptamin.
Ne félj mindenesetre. Valószínűleg tovább fogsz élni, talán egy jobb helyen.
A párhuzamos univerzumbeli énekkel pedig az az egyetlen baj, hogy mindenhol ugyan abban a testben létezel. A szellemed, az elméd csak ezek közt "ugrál". Minden egyes gondolattal ezek közt "utazol", váltogatod őket véletlenszerűen.
Kitartás, és jobbulást! ;)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sajnálom, h ez van veled. Nemrég egy nagyon kedves ismerősömet vesztettem el. Ő is két hónapot élt a diagnózis után. Inkább ne foglalkozz a halállal, mert senki nem tudja mi lesz. Csak élő emberek tudják a teóriájukat elmondani, azzal meg mire mész, ha örökre becsukod a szemed? Mint már írtam, a párom anyukájának volt halál közeli élménye, de ez pillanatokban mérhető, ez nem mérvadó valakinek, aki tényleg eltávozik.
Azt tanácsolom, h ne befelé figyelj, hanem kifelé. Élvezd az utolsó napokat és add meg a téged szeretőknek, h mosollyal mész el és nem szorongással. Én csak abban bízom, h a halál után már jobb lesz, nem lesznek lelki terhek, csak pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!