Volt már halálközeli élményben részed?
Lassa már minden nap van...
Egyébként engem is érdekel a kérdés! Ezért csak igaz és normális válaszokat kérünk:)
már jó pár éve történt,egy buliban,földön ültem,hülye haverok felordítottak hogy kicsi a rakás,és rám ugrottak,vagy 10en.meg sem bírtam mozdulni,éreztem ahogy kilapítanak,nem kaptam levegőt és az utolsó lehelletemet is kinyomták,elfehéredett minden,és nem hallottam semmit,nyugodt voltam.szinte az utolsó pillanatban szálltak le rólam.ezért darwin-díjat kaptam volna..
de amit aztán ők kaptak tőlem...
volt.1 éve történt.márciusban.a szülinapomon(!!biztos valami égi jel volt:D).....mentem át a zebrán.Hirtelen fékcsikorgást halottam.Valami hatalmas fájdalomra emlékszem csak.Utána semmi.Aztán a kórházban tértem magamhoz 1 héttel később:S:S baromira fájt.Az a bunkó meg elhajtott:/:@ Szerencsére nincs maradandó károsodásom :)
bocsi ha kicsit érthetetlen lett.:D kicsit este van már nekem :D
16L
Volt. Olyan 3-4 éve történhetett. Mentem haza a sulibusszal (az ilyen speciális busz volt:D) - ugye akkor még az volt a menő ha minden nap viszek labdát a suliba - Megérkezett a busz, szálltak föl a többiek, én meg pattogtattam a labdát, és valahogy úgy érkezett a lábamra, hogy pont begurult a busz alá. Nagyon kétségbeestem, hirtelen nem tudtam mit csináljak, bemásszak-e érte vagy hagyjam a p!csába, de úgy döntöttem - mivel pont bérletet vett mindenki, (a buszsofőr árulta) és legalább 5-en voltam előttem - bemegyek érte. Gyorsan bekúsztam a busz alá, egész végig olyan "halálközeli" élményem volt, gyorsan túl akartam esni rajta, de valahogy beakadt a busz alá. Elkezdtem ráncigálni meg minden, végre kijött, amikor az utolsó ember következett. Gyorsan kimásztam, és fölmentem a buszra, mintha mise történt volna. Persze azt senki se tudta - rajtam kívül - hogy olyan 200 körüli vérnyomásom volt:D
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!